Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вериги но какви

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да съгласен съм но не всеки може да си направи такива вериги а и като вземеш от 20лв. вериги и ги скъсаш точно когато не трябва тогава кво правим, ше седим и ще чакаме да ни отринат а тия гумените според мен ми се струва че ще щадят и гумите

Коментар

течни вериги за сняг

Друг вариант, който според мен е много удачен за къси разстояния са т.н. "Течни вериги" - представляват спрей , с който се пръска гумата и под влиянието на въздуха течността се втвърдява, така че може да си нарисуваш вериги с каквто форма искаш с дебелина 3-6 мм. След 30-40 км се износва и пак спираш и пръскаш по гумата.
      Брава 1.6 16V ELX
      Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената

Коментар

здравейте

без да имам некви претенции ще ви споделя моя опит -имам вериги от метро от почти 5 години, всека зима си ги карам докато разчистят, търкалял съм ги и по снег, до сега -проблеми никакви. да чукна на дърво!

Коментар

Re: течни вериги за сняг

bright написа:
          Друг вариант, който според мен е много удачен за къси разстояния са т.н. "Течни вериги" - представляват спрей , с който се пръска гумата и под влиянието на въздуха течността се втвърдява, така че може да си нарисуваш вериги с каквто форма искаш с дебелина 3-6 мм. След 30-40 км се износва и пак спираш и пръскаш по гумата.
          заинтересован съм колега я даи малко повече информация за този спрей и от къде може да се вземе и на какви пари

Коментар

BAI MILE написа:
            bright написа:
            заинтересован съм колега я даи малко повече информация за този спрей и от къде може да се вземе и на какви пари
            Зарежи ги тези течни вериги пробвал съм ги файда йок.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
              Зарежи ги тези течни вериги пробвал съм ги файда йок.
              Чувал съм същото - никаква алтернатива не бил този спрей.Е, не пречи да има един флакон в багажника но не заменял веригата в никакъв случай.Цитирам приятел и съм склонен да му повярвам.Най-малкото щото си купи вериги след това
              I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Вериги -а знаете ли как да ги слагатге

Хубаво да си ги носим сега като сме на път днес ми се наложи на Юндола -Белмекен -Спортното градчеИначе беше изчистено ама тесно не може да се размине 2 коли на повечето места и заседнахме на лед отгоре със снаг сложих ги този път успешно помогнах си и с крик -при мен е много ниска колата и всичко пречи първо не ги бях стегнал както трябва после гиоправих прибхахме се благополучно имаше и Джипки заседнали
                Прикачени файлове
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

тези вериги от по 30 леа ги имам няколко комплекта, всички се късат много лесно. най-добрия вариант е 2 гуми в багажника, веригите се слагат на изпуснати гуми и после се надуват. ама трябва багажник. иначе аз си нося 2 комлекта, че се късат яко....
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ето сравнение на няколко модела вериги.
                    Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Working...
                    X