Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свети ми лапа ABS, защо?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Свети ми лапа ABS, защо?

С чисто нови накладки съм и на 4-те гуми откъде може да е проблема? благодаря на всички които се опитам да ми помогнат.....
    Fiat Stilo 1.9Mjet 150hp

Само диагностика може да каже със точност.От растояние само може да гадаем.Залагам на датчик. :D

Коментар

Ами бате какво да ти кажа щом свети значи неработи.Лятото на мои близак с мареа му светна лампата от там на диагностика проблема бил някакъв датчик срещу скромните 160 лева му го смениха и всичко е Ок.Такаче пригатваи балата с парите и в сервиза
      кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф

Коментар

Я първо си напръскай сите датчици на абс-а с контакт-спрей за 5 лева, пък тогава вади балата с парите. Възможно да е лош контакт, в тоя студ излиза какво ли не.

Коментар

колега провери си дат4ика със сигурност проблема е от там
          Fiat Croma 2.0TDi.d.
          Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
          И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

ogi28b написа:
            Я първо си напръскай сите датчици на абс-а с контакт-спрей за 5 лева, пък тогава вади балата с парите. Възможно да е лош контакт, в тоя студ излиза какво ли не.
            Като даваш такива идеи я обясни нагледно какво да напръска колегата.Моята индикация преди 2 дни отново светна за около 5 минути и сама си угасна.Всички го отдавам на кишата и снега както предния път.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

5 и 11.
              Прикачени файлове

Коментар

Working...
              X