Колеги имам Фиат пунто елх 75 когато го взех в колата нямаше много бензин направо се осешташе кат дадеш гас.Та въпроса ми е сложих 25лт. в колата изминах 280км и лампата ми светна става вупрос за зимно време искам да знам ако можете да кажете дали разхода си е нормален или ми гори повечко.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В нормата ли съм
Collapse
X
-
виж тук колко разход дават за модела http://www.punto.hit.bg/teh.htmlаз карам 1.1, но разликата в двигателя няма значение при резервоара... лампата ми светва постоянно, когато имам около 8 л. в резервоара - това по мои наблюдения...съвета ми е - пълно-пълно, ама резервоара е 47 л. - т.е. слагаш за 80 и кусур лева наведнъж.... или като ти светне лампата без да примигва на равно - запиши километрите - слагаш 10 л. и като светне пак - засичаш...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
-
savage написа:Що изминал сам около 200км грацко а около 80-90 извън грацко"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
savage написа:Що ве колеги имам приятели които казват че ще изминат много повече километри с тези литри.За това питам да кажем не сам 200км гр. 170-180км са останалото от 280е извън грацко."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
savage написа:Що ве колеги имам приятели които казват че ще изминат много повече километри с тези литри.За това питам да кажем не сам 200км гр. 170-180км са останалото от 280е извън грацко.
Коментар
-
ей, граЦки, да внимаваш за правописа, няма да се излагаме я.и в подписа ти що пише, че пунтото е 1,3? би трябвало да е 1,242.по въпроса за разхода - не си мисли, че това пунто е много икономично. не съм го засичал пълно-пълно, но по наблюдения мога да кажа, че моето от подписа не дава под 9-10/100 градско (дори лятото беше там някъде). а зимата ще е повече.Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар