За много години Възможно ли е да се възстановяват драскотини от челно стъкло. Късметът отново ми изневери и имам мистериозна драскотина около 5см на чисто новото предно стъкло след няколко дни престой в провинцията на паркинг. Дали от чистене със стъргалка, дали от нещо друго, нямам представа от какво е Напипва се с нокът от външната страна, отвътре не, не е много дълбоко.Възможно ли е да се възстанови по някакъв начин?Дали ще "тръгне" да пълзи, по-скоро прилича на драскотина, отколкото на пукнато?Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Драскотина - предно стъкло
Collapse
X
-
Сори, лечение няма...Освеннов стъкло де.На типото имах драскотина от рамото на чистачките - пробах какво ли не - даже тука имахме тема преди повече от 2 години за това - полза -никаква!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Re: Драскотина - предно стъкло
maiden написа:За много години Възможно ли е да се възстановяват драскотини от челно стъкло. Късметът отново ми изневери и имам мистериозна драскотина около 5см на чисто новото предно стъкло след няколко дни престой в провинцията на паркинг. Дали от чистене със стъргалка, дали от нещо друго, нямам представа от какво е Напипва се с нокът от външната страна, отвътре не, не е много дълбоко.Възможно ли е да се възстанови по някакъв начин?Дали ще "тръгне" да пълзи, по-скоро прилича на драскотина, отколкото на пукнато?Благодаря!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
maiden написа:Препоръчайте някой "майстор" в района на Младост, Мусагеница, Дървеница, Ст. град и т.н.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар