да прави сте да си намеря някой майстор и да си я водя само при него , но от както я имам ми се е налагало само 2 пъти да я водя и този човек вече не работи , сега съм в процес на търсене на нов при който вече да си ходя постоянно , но уви за сега
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Момчета помагайте относно скоростна кутия
Collapse
X
-
Plastex написа:деси_бургас написа:Вече имам чувсвото че на челото ми пише "ЛЪЖЕТЕ МЕ"Stilo 1.8 16V
Коментар
-
gorole написа:Plastex написа:деси_бургас написа:Вече имам чувсвото че на челото ми пише "ЛЪЖЕТЕ МЕ"Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
За този сервиз мога да кажа само хубави думи. Служебните фиатки там ги оправяме, момчетата обичат италианските коли, дори единият караше Темпра навремето. Точно зад "Сатан" в едно дворче се влиза, ако е същият де...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Даа , хубава дискотека беше аз там израстнах, а за сервизчето и двамата са фенове на на Италианки , единия кара темпра ,а момчето което се захвана с мойта кола кара пунто , надявам се вече да съм уцелила майстор при който да ходя.Дай Боже като я оправят да има с какво да ви се похваляОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!
Коментар
-
Да се похваля вече карам си колата , супер доволна съм . И една черна точка да отбележа за сервиза където ме метнаха на върбата и ми изкараха акъла , това е по пътя за Грудово след машиностроене едни големи халета , мисля че в нов ,супер здраво ме излъгаха и ако не бях отишла на сервизчето с/у океански риболов незнам колко щяха да ме уръсят.Само да кажа че освен скоростна кутия ми казаха тия ....., че и съидинител и маслена помпа и 4бр амортисьори имам за смяна. Не ме питайте как реагирах.А всичко мина със смяна на лагеритв на главините и тва бил целия проблемОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!
Коментар
-
деси_бургас написа:А всичко мина със смяна на лагеритв на главините и тва бил целия проблемAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
направо падам.....добре че съм седнал. Празни калъфи колко щеш. Не ти ли казаха че и мотора е за смяна, или поне някой основен лагер. Баси...кога ще почнем да ги съдим таквиз...много разбиращи МасториСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар