Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Момчета помагайте относно скоростна кутия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да прави сте да си намеря някой майстор и да си я водя само при него , но от както я имам ми се е налагало само 2 пъти да я водя и този човек вече не работи , сега съм в процес на търсене на нов при който вече да си ходя постоянно , но уви за сега
    ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Plastex написа:
      деси_бургас написа:
      Вече имам чувсвото че на челото ми пише "ЛЪЖЕТЕ МЕ"
      Абе като я караш и изключиш от скорост трябва да млъква, ако е скоростна кутия. Ако е скоростна кутия вие/шуми само ако е на скорост, трябва някой колега да я покара и изследва, някой с повече опит.
      ...това не е точно така: скоростната кутия се "върти" и когато е на свободна скорост при ненатиснат съединител, така че може да издава шум, ако нещо не е наред!
      Stilo 1.8 16V

Коментар

gorole написа:
        Plastex написа:
        деси_бургас написа:
        Вече имам чувсвото че на челото ми пише "ЛЪЖЕТЕ МЕ"
        Абе като я караш и изключиш от скорост трябва да млъква, ако е скоростна кутия. Ако е скоростна кутия вие/шуми само ако е на скорост, трябва някой колега да я покара и изследва, някой с повече опит.
        ...това не е точно така: скоростната кутия се "върти" и когато е на свободна скорост при ненатиснат съединител, така че може да издава шум, ако нещо не е наред!
        Прави сте, с тия полуоски вкарани вътре... Абе за свестен майстор си е колата. Някой бургазлия да помага на колежката. Мен лично ме хваща страх ако се наложи да ми правят скоростна кутия в сервиз...
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

За този сервиз мога да кажа само хубави думи. Служебните фиатки там ги оправяме, момчетата обичат италианските коли, дори единият караше Темпра навремето. Точно зад "Сатан" в едно дворче се влиза, ако е същият де...
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Хах, същия е... ех каква носталгия ме хваща по Сатан
            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Даа , хубава дискотека беше аз там израстнах, а за сервизчето и двамата са фенове на на Италианки , единия кара темпра ,а момчето което се захвана с мойта кола кара пунто , надявам се вече да съм уцелила майстор при който да ходя.Дай Боже като я оправят да има с какво да ви се похваля
              ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

кво стана със скоростната кутия казвай и ако има проблеми да помагаме....
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Когато се оправи времето ще те закарам до моя квартален майстор - и на сестра ми ... много готин човек е И ги разбира уж, ама ще видим Поне за дребни работи и работи изискващи занимавка - върши работа ...

Коментар

Да се похваля вече карам си колата , супер доволна съм . И една черна точка да отбележа за сервиза където ме метнаха на върбата и ми изкараха акъла , това е по пътя за Грудово след машиностроене едни големи халета , мисля че в нов ,супер здраво ме излъгаха и ако не бях отишла на сервизчето с/у океански риболов незнам колко щяха да ме уръсят.Само да кажа че освен скоростна кутия ми казаха тия ....., че и съидинител и маслена помпа и 4бр амортисьори имам за смяна. Не ме питайте как реагирах.А всичко мина със смяна на лагеритв на главините и тва бил целия проблем
                    ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

деси_бургас написа:
                      А всичко мина със смяна на лагеритв на главините и тва бил целия проблем
                      Ега ти педалите долни...Едит:Имаш бойна задача да ги опишеш тия с име на сервиза, телефони и всички данни, та да не прееб@т някой друг колега, за такива само глад и тояга!
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

направо падам.....добре че съм седнал. Празни калъфи колко щеш. Не ти ли казаха че и мотора е за смяна, или поне някой основен лагер. Баси...кога ще почнем да ги съдим таквиз...много разбиращи Мастори
                        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                        бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                        сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Working...
                        X