Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Момчета помагайте относно скоростна кутия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Момчета помагайте относно скоростна кутия

Имам проблем майстора възторжено заяви че скоростната кутия на пунтерата е заминала , така че посъветвайте ме стара ли , нова ли да взема , кажете цени и каквото се сетите по този въпросМного ви благодаря !!!Колата е пунто 1.2 97г бензин
    ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Re: момчета помагайте относно скоростна кутия

деси_бургас написа:
    Имам проблем майстора възторжено заяви че скоростната кутия на пунтерата е заминала , така че посъветвайте ме стара ли , нова ли да взема , кажете цени и каквото се сетите по този въпросМного ви благодаря !!!Колата е пунто 1.2 97г бензин
    нова -ще ти струва колкото Пунтото предполагам !Търси си 2-ра употреба и едната ще ти остане за части ,при евентуална недай си боже 2-ра повреда !
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Малко ми е неясно как да я купя втора употреба като незнам дали и тя ще е толкова здрава
      ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

отговор

Какво и има на кутиата,
        ex. punto elx 1.2i
        Lancia Libra 1.6

Коментар

Разбира се, кажи какви са проблемите с кутията, може да е нещо по-малко? Ако не ти свети фара заради изгоряла лампа или бушон, аз ако съм майстор ще те посъветвам да ти намеря нов фар , ще ти струва 240 лв, остави колата при мен, довечера ела я вземи

Коментар

какво значи заминала???счупена, лагер, зъбчатка....преди година и аз бях пред тази дилема, щото виеше на 1,2 и 3 скорост. и така и така я сваляха заради 1 тапа под съеденителя я отваряха. оказа се 3 лагера заминали. взех ги, набих ги и сега е 6 точки. нова ще ти смъкнат кожата, втора употреба - не знаеш какво вземаш... виж го питай тоя "майстор" как е заминала тази ск. кутия...пиши после, имам идея къде да те пратя... щото туй е тънка работа и не всеки се навива да човърка по ск. кутии
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Колата вие ужасно , освен тва откакто вие така колата прехлопва съидинетеля сякаш се удра като го пускам.Обадиха се от сервиза и казаха това за кутията което казах и на вас , че е заминала , отам нататък и аз незнам какво й е а и няма как да разбера
              ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

отговор

По принцип може да вие като са отишли лагерите които се сменят,или да ти е свършил феродовиа диск,които се сменя,но щом колата върви и включваш скоростите мисля че с една малка профилактика ще се оправи.
                ex. punto elx 1.2i
                Lancia Libra 1.6

Коментар

кои са тези майстори, в кой сервиз е колата....

Коментар

Аз си мислех ,че скоростната кутия е свалена и отворена
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

Re: момчета помагайте относно скоростна кутия

деси_бургас написа:
                      Абе ремонтират се тия неща, но не от всеки, виж най-напред какво и има, а ако е кофти ситуацията вземай някоя втора ръка, пак с консултант обаче.
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Вече имам чувсвото че на челото ми пише "ЛЪЖЕТЕ МЕ" когато вляза в някой сервиз , реших да пробвам и при друг майстор да видим при него каква ще е диагнозата , качи колата и я запали да завърти колелата оказа се че бучи от някакви си лагери и не е никаква скоростна кутия , дори аз чух същия шум който се чува когато карам и за който казаха че е от скоростната кутия.Та малко се поуспокоих за сега положението не е толкова скъпо, надявам се скоро да се кача на пунтерката миСамо да уточня предния сервиз беше по пътя за Гругово едни големи халета , сега я оставих с/у сградата на океански риболов едно малко сервизче , дори мисля че преди беше за италиански коли само
                        ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

деси_бургас написа:
                          Вече имам чувсвото че на челото ми пише "ЛЪЖЕТЕ МЕ"
                          Абе като я караш и изключиш от скорост трябва да млъква, ако е скоростна кутия. Ако е скоростна кутия вие/шуми само ако е на скорост, трябва някой колега да я покара и изследва, някой с повече опит.
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Вече имам чувсвото че на челото ми пише "ЛЪЖЕТЕ МЕ" когато вляза в някой сервиз
                            що не си намериш някой квартален майстор, ами само обикаляш сервизите.... естественно, че тъй ще те работят...

Коментар

Plastex написа:
                              деси_бургас написа:
                              Вече имам чувсвото че на челото ми пише "ЛЪЖЕТЕ МЕ"
                              Абе като я караш и изключиш от скорост трябва да млъква, ако е скоростна кутия. Ако е скоростна кутия вие/шуми само ако е на скорост, трябва някой колега да я покара и изследва, някой с повече опит.
                              Това не вярно в много от случайте.

Коментар

Working...
                              X