Имам проблем майстора възторжено заяви че скоростната кутия на пунтерата е заминала , така че посъветвайте ме стара ли , нова ли да взема , кажете цени и каквото се сетите по този въпросМного ви благодаря !!!Колата е пунто 1.2 97г бензин
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Момчета помагайте относно скоростна кутия
Collapse
X
-
Re: момчета помагайте относно скоростна кутия
деси_бургас написа:Имам проблем майстора възторжено заяви че скоростната кутия на пунтерата е заминала , така че посъветвайте ме стара ли , нова ли да взема , кажете цени и каквото се сетите по този въпросМного ви благодаря !!!Колата е пунто 1.2 97г бензинфиатче Браво 2.0
-
какво значи заминала???счупена, лагер, зъбчатка....преди година и аз бях пред тази дилема, щото виеше на 1,2 и 3 скорост. и така и така я сваляха заради 1 тапа под съеденителя я отваряха. оказа се 3 лагера заминали. взех ги, набих ги и сега е 6 точки. нова ще ти смъкнат кожата, втора употреба - не знаеш какво вземаш... виж го питай тоя "майстор" как е заминала тази ск. кутия...пиши после, имам идея къде да те пратя... щото туй е тънка работа и не всеки се навива да човърка по ск. кутииFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Re: момчета помагайте относно скоростна кутия
деси_бургас написа:Имам проблем майстора възторжено заяви че скоростната кутия на пунтерата е заминала , така че посъветвайте ме стара ли , нова ли да взема , кажете цени и каквото се сетите по този въпросМного ви благодаря !!!Колата е пунто 1.2 97г бензинAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Вече имам чувсвото че на челото ми пише "ЛЪЖЕТЕ МЕ" когато вляза в някой сервиз , реших да пробвам и при друг майстор да видим при него каква ще е диагнозата , качи колата и я запали да завърти колелата оказа се че бучи от някакви си лагери и не е никаква скоростна кутия , дори аз чух същия шум който се чува когато карам и за който казаха че е от скоростната кутия.Та малко се поуспокоих за сега положението не е толкова скъпо, надявам се скоро да се кача на пунтерката миСамо да уточня предния сервиз беше по пътя за Гругово едни големи халета , сега я оставих с/у сградата на океански риболов едно малко сервизче , дори мисля че преди беше за италиански коли самоОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!
Коментар
-
деси_бургас написа:Вече имам чувсвото че на челото ми пише "ЛЪЖЕТЕ МЕ"Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Вече имам чувсвото че на челото ми пише "ЛЪЖЕТЕ МЕ" когато вляза в някой сервизFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Plastex написа:деси_бургас написа:Вече имам чувсвото че на челото ми пише "ЛЪЖЕТЕ МЕ"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар