Здравейте! За много години на всички!Днес сутринта трудно си отворих шофьорската врата и то след влизане от задната. Проблемът е, че след това не може да се затвори - чопчето се движи като го бутам с ръка, но при опит да се затвори вратата не става. Ръчката, с която се отваря вратата се движи на свободен ход.Възможно ли е нещо да се е скъсало, ако е било замръзнало и аз съм го напънал? Или просто трябва да се стопли добре?Ще бъда благодарен за Вашите мнения!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със затваряне на врата - Пунто 1.1 94 г. - оправен!
Collapse
X
-
Re: Проблем със затваряне на врата - Пунто 1.1 94 г.
Romeokton написа:Здравейте! За много години на всички!Днес сутринта трудно си отворих шофьорската врата и то след влизане от задната. Проблемът е, че след това не може да се затвори - чопчето се движи като го бутам с ръка, но при опит да се затвори вратата не става. Ръчката, с която се отваря вратата се движи на свободен ход.Възможно ли е нещо да се е скъсало, ако е било замръзнало и аз съм го напънал? Или просто трябва да се стопли добре?Ще бъда благодарен за Вашите мнения!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
-
Re: Проблем със затваряне на врата - Пунто 1.1 94 г.
Romeokton написа:Здравейте! За много години на всички!Днес сутринта трудно си отворих шофьорската врата и то след влизане от задната. Проблемът е, че след това не може да се затвори - чопчето се движи като го бутам с ръка, но при опит да се затвори вратата не става. Ръчката, с която се отваря вратата се движи на свободен ход.Възможно ли е нещо да се е скъсало, ако е било замръзнало и аз съм го напънал? Или просто трябва да се стопли добре?Ще бъда благодарен за Вашите мнения!FIAT MAREA 1.9 TD100 ELX
Коментар
-
Romeokton написа:Ами аз по принцип сутрин ползвам вода, за да си отварям вратата, иначе вратите са така залепнали, че няма отваряне... Естествено не слагам вряла вода, за да спукам прозорците евентуално.Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
Спрея е и за механизмите с една дума е мултифункционален ползва се навсякаде това ВД не се съмнявам, че дори можеда се ползва като парафин да не замръзне уплатнениетоFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар