Милен написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разхода малко ме плаши
Collapse
X
-
miro2177 написа:Бате преди месец и нещо си взех същата кола с същия мотор. и точно като теб пуснах такъв въпрос. на мен ми дава същите показатели 12/100 само градско и 10-11/100 смесен. последния път с 45литра минах 388км сметни сам това за термостата е уместен въпрос макар че по книжка този мотор го дават 11,3/100 градско така че май термостата си е наредFiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
Аз не знам какво сте се хванали у тези разходи за гориво, като че ли това са най-големите разходи за една кола. Освен ако не въртите над 50хил. км. на година или имате транспортна фирма. За лични нужди не виждам как може да се навъртят повече от 10-15 хил. на година. Ако пък е по "служба", *бах този бизнес дето го бъркат 50-100 лв. повече или по-малко на месец. А градския разход в София на последно място зависи от колата. Много повече зависи от маршрута, по кое време излизате - се прибирате, висене по задръствания, "дръпки" по светофарите...Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
simeon3000 написа:Аз не знам какво сте се хванали у тези разходи за гориво, като че ли това са най-големите разходи за една кола. Освен ако не въртите над 50хил. км. на година или имате транспортна фирма. За лични нужди не виждам как може да се навъртят повече от 10-15 хил. на година. Ако пък е по "служба", *бах този бизнес дето го бъркат 50-100 лв. повече или по-малко на месец. А градския разход в София на последно място зависи от колата. Много повече зависи от маршрута, по кое време излизате - се прибирате, висене по задръствания, "дръпки" по светофарите...Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
А каква е алтернативата на тези 2500 лв., може би ако ходим пеш ще ни е по-евтино , но не ходим. Като имаш кола и караш, така или иначе сипваш. И плащаш данък, ГО, каско, винетки, консумативи, авто-мивки, някой и друг ремонт, абе вътрешно отвсякъде. И с тези нови цени на горивата..., да си налягаме парцалите, да бачкаме и да печелим повече, че по-евтино няма да става.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар