Здравейте на всички и честита нова година! интересува ме къде се намира предпазитела на бензиновата помпа. обичайния звук от бензиновата помпа когато дадеш на контакт НЕ СЕ ЧУВА. да се надяваме да е предпазителя, а не помпата благодаря предвателно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.1 не пали
Collapse
X
-
Re: Пунто 1.1 не пали
mirop написа:Здравейте на всички и честита нова година! интересува ме къде се намира предпазитела на бензиновата помпа. обичайния звук от бензиновата помпа когато дадеш на контакт НЕ СЕ ЧУВА. да се надяваме да е предпазителя, а не помпата благодаря предвателно"Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
Фиат Мареа 1,6 16V Weekend ELX
-
Parabellum написа:mirop написа:Здравейте на всички и честита нова година! интересува ме къде се намира предпазитела на бензиновата помпа. обичайния звук от бензиновата помпа когато дадеш на контакт НЕ СЕ ЧУВА. да се надяваме да е предпазителя, а не помпата благодаря предвателноFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Parabellum написа:mirop написа:Здравейте на всички и честита нова година! интересува ме къде се намира предпазитела на бензиновата помпа. обичайния звук от бензиновата помпа когато дадеш на контакт НЕ СЕ ЧУВА. да се надяваме да е предпазителя, а не помпата благодаря предвателно"Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
Фиат Мареа 1,6 16V Weekend ELX
Коментар
-
Бушончето и релето е като вдигнеш предния капак- под чистачките по средата под едно черно капаче.Има и авариен ключ- маса- да изключва помпата при инцидент- намира се под шофьорската седалка- изключва и той, ако без да искаш го ритнеш с пета, но първо си провери бушончето- то е най- слабото място в схемата.За да замръзне помпата от вода в резервоара е по- скоро мит- та нали първо ще угасне двигателя сам предния ден, а и помпата е на близо 3 литра над дъното- няма начин. :DBrava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
аз имах подобен проблем. като дам на контакт, помпата не се чува, както трябва да е. въртя нататък, стартерът върти, но колата не пали. не се подава бензин просто. на диагностика не дава никаква грешка. проблемът се оказа имобилайзер. колата ми е имала аларма, която впоследствие е била махната. аз я купих без аларма. та, при махането майсторът не си бил свършил работата както трябва. някакъв кабел трябвало да пипне или нещо подобно, но не го направил. резултатът - спира се подаването на гориво и не можеш да запалиш. оправиха ми проблема и сега е ок.Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
-
Някаква идея как се проверява изгоряла помпа?Моята дава почти никакво съпротивление като и проверя с мултицет изходите и не жужи. Това ли е начина?Проверих, до нея достига напрежение щом запаля. Паля на газ, естествено.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
И ако ще пробваш по горната идея закачи малък маркуч на изхода до шишето щото ще се полееш едно хубаво. Мисля че модераторите могат да съберат една тема подобна на предаването Mythbusters, в която са вкл. такива митове като замръзване на резервоара превъртане на ремъка и тн.Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар