Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не ми загрява колата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Принципно долният маркуч,който излиза от радиатора трябва да ти е студен,нали от там идва студената течност охлаждаща двигателя.Колко студен ще е,зависи от това въздуха преминаващ през радиатора колко е студен и до каква темература ти е загряла охлаждащата течност идваща от двигателя.А уреда на таблото ти какви градуси показва?Възможно е термостата ти да е добре,а температурният датчик да дава грешна информация.

Коментар

blagun написа:
      Марто, на колко градуса ти затопля горния маркуч?
      Колата като поработи 7-8мин. горният маркуч се затопля.
      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Ako някой има нека пусне една схема за обезвъздушаване на моя двигател 1.9Д,че нещо аз не мога да ги намеря тези пробки.

Коментар

e

Не бяха толкова далеч времената когато се караха предимно лади и жигули.Там правехме едно просто решение.Парче вестник пред радиатора.Ако почне да грее късаш малко от него и готово.Макар и в 21 век на много западни коли вестникът действа успешно.За мен това е по добро решение отколкото всяка година термостат.

Коментар

Re: e

lubobg написа:
            Не бяха толкова далеч времената когато се караха предимно лади и жигули.Там правехме едно просто решение.Парче вестник пред радиатора.Ако почне да грее късаш малко от него и готово.Макар и в 21 век на много западни коли вестникът действа успешно.За мен това е по добро решение отколкото всяка година термостат.
            Meрси за идеята.Аз сложих кашон още ноември,Ама нещо не действа.сега с новият термостат загрява малко повече НО не и по бързо.Защо става така?

Коментар

колега, парното на колко ти работи докато чакаш да загрее? само информативно питам? ако е на макс, в този студ има да чакаш да загрее на място!

Коментар

ogi28b написа:
                колега, парното на колко ти работи докато чакаш да загрее? само информативно питам? ако е на макс, в този студ има да чакаш да загрее на място!
                А на макс.почти не го пускам.На 2-3.И на място не седя.Колата работи само около 5мин.докато изчистя стъклата от скрежта(ако има)Иначе паля и тръгвам.

Коментар

Working...
                X