От доста време не ми загрява колата,и смених термостата,понеже мислех че това е причината.Сега загрява малко повече но най-долния маркуч който отива към радятора е постоянно студен,както преди да сменя термостата.Колата е Брава 1.9ДКаква може да е причината да не загрява.Разхода е доста завишен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не ми загрява колата
Collapse
X
-
Re: Не ми загрява колата
MartoModev написа:От доста време не ми загрява колата,и смених термостата,понеже мислех че това е причината.Сега загрява малко повече но най-долния маркуч който отива към радятора е постоянно студен,както преди да сменя термостата.Колата е Брава 1.9ДКаква може да е причината да не загрява.Разхода е доста завишен.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Re: Не ми загрява колата
msotiroff написа:MartoModev написа:От доста време не ми загрява колата,и смених термостата,понеже мислех че това е причината.Сега загрява малко повече но най-долния маркуч който отива към радятора е постоянно студен,както преди да сменя термостата.Колата е Брава 1.9ДКаква може да е причината да не загрява.Разхода е доста завишен.
Коментар
-
MartoModev написа:Е да купувам само термостати за по 50лв. докато не се оправи ли?А ако не е от него?След смяната има видимо покачване на температурата.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Трябва да са ти студени и ДВАТА маркуча при добреработещ термостат. А Обезвъздушаване се прави от маркучлето с входаща вода на парното - търси го зад мотора - да влиза вкупето -нанего има една пластмасова бурма за развъртане.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Трябва да са ти студени и ДВАТА маркуча при добреработещ термостат. А Обезвъздушаване се прави от маркучлето с входаща вода на парното - търси го зад мотора - да влиза вкупето -нанего има една пластмасова бурма за развъртане.Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар