Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обслужване на Фиат Мареа 1,8

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Обслужване на Фиат Мареа 1,8

    Харесах си кола от салон и на 2 ще я вземам .Колата е брава 97 г. с клима ELX 1.6 16V. Интересува ме колко излиза обслужването на този автомобил масло ремъци ролки филтри, кое точно се сменя и колко горе долу излиза. До сега карах един опел кадет и там нещата бяха по-прости.Питам да знам кви пари да подготвя защото не съм наясно с нещата и порддъжката на фиат брава!Благодаря ви предварително за отговорите и весело изкараване на новата година на всички!Вече мога да се похваля взех мареа 1.8 16в 97 година с електронен климатик(климатроник)нека само който е с брава браво или мареа с този мотор да каже обслужването на ремъци и ролкипак ли е като 1.6 16в че остах смалко пари а трябва да ги сменям да знам какво да преготвям и какво да се взема.Променено заглавие и първи пост.Модераторски екип на fiat-bg.org.

    #2
    първо честито .на Бравото същия двигател ми легна-ремъци и ролки плюс работа 210 лв.масло Селения Голд-48лв маслен филтър плюс смяна масло 17лв.но навсякъде е различно нали знаеш :D
    Renault Laguna 1,9 dci 2002

    Коментар


      #3
      покупка на брава

      ами още не съм я взел, но все пак благодаря! :D

      Коментар


        #4
        взех е

        вече мога да се похваля взех мареа 1.8 16в 97 година с електронен климатик(климатроник)нека само който е с брава браво или мареа с този мотор да каже обслужването на ремъци и ролкипак ли е като 1.6 16в че остах смалко пари а трябва да ги сменям да знам какво да преготвям и какво да се взема

        Коментар


          #5
          Моя съвет колега е да използваш търсачката и да се поровиш из форума.Аз лично не знам за този мотор.Виж на www.axm-auto.com цените на частите, предвиди си и труд.Маслото ти е към 50лв.
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

          Коментар


            #6
            мареа

            маслото и масления филтър и въздушния ги сменихсега и ремъците трябва

            Коментар


              #7
              Ангренажен ремък около 30 лв.Ролка обтяжна ангренаж 90 лв.Ролка паразитна ангренаж 25 лв.Водна помпа ако има нужда 66 лв. сменя се защото се явява една от паразитните ролки на ангренажа.Да не стане така ,че вместо сега 60 лв после още 90. Пистов ремък 25 лв.Ролка обтяжна пистов ремък 70 лв.Разчеква се и къса ремъци като стой и гледай.Ролка паразитна пистов ремък 20 лв.Цените са приблизителни и не обвързвам никой с тях.Маслен и въздушен филтър си сменил ,но с това не си приключил има още и горивен и ако си с клима и поленов филтър.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

              Коментар


                #8
                обслужване

                охо значи доста са нещата.значи 400лв трябва да се преготвят и с труда

                Коментар

                Working...
                X