Колеги изчетох всички теми за ламбдите,обаче никъде не видях да пише какви са симптомите при повредена такава. Затова искам да ви споделя какво ми прави колата и да ми кажете дали ламбдата е виновна. 1. тресене на ниски обороти 2. странна миризма от ауспуха като на ацетон + лумтене от ауспуха бум бум бум, не излизат равномерно газовете, а на тласъци 3. висок разход. Да споделя, че колата не е спъната върви перфектно, обороти стабилни 850.Колата е Браво 1.6 16V. ПС: Всичко е сменено по колата ролки, ремcци, филтри без горивния и преди смяната на консумативите и след това си лумти по същия начин.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Ламбда?
Collapse
X
-
Re: въпрос за ламда?
Да не е катализатора колега, ама би трябвало да се спъне колата, ако е запушен!Само да не е пробил някой изпускателен клапан, защото неравномерното излизане на газовете от ауспуха/тоба бум,бум...за което казваш, го имаше Баща ми на Пежото, когато му бяха презацепили ремъка/води до това заключение, а също и до неправилно зацепен ангрeнажен ремък!Мойте компетенций стигат само до тези "умопомрачителни" заключения! :D Дано съм ти бил полезен!Fiat Grande Punto
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар