Колеги днес бая понастъпах бравата. Не съм я вкарвал в червената зона но я опивах до към 6000 об. И сега ми прави впечатление, че точно при 60км/ч се появява едно свистене от предницата. Звука е все едно свири вятър в комина :D така да се изразя, звука си е точно като свистене на въздух в тръба и се появява точно при 60км/ч и се усилва леко при повишаване на скороста. Иначе колата си върви нормално както преди. От какво може да е този звук? А й да добавя, че веднага като падна под 60км/ч звука изчезва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странно свистене над 60км/ч
Collapse
X
-
peho написа:Има ли значение на коя скорост си когато прави това?Имам на предвид дали на 3-та,4-та или на 5-та винаги при 60 км/ч го прави това?Fiat Brava 1.4 97
Коментар
-
NewUser написа:И при мен го имаше този проблем и се оказа, че свисти лагера на предното ляво колело под 60км/ч свистенето го няма появяваше се около 65 провери си лагерите !!!Fiat Brava 1.4 97
Коментар
-
lunafiatik написа:NewUser написа:И при мен го имаше този проблем и се оказа, че свисти лагера на предното ляво колело под 60км/ч свистенето го няма появяваше се около 65 провери си лагерите !!!Fiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар