Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпросче отностно Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпросче отностно Браво

Значи скоро може да стана горд собственик на Фиат Браво 1.2 16V ( 82 коня беше, ако не се лъжа ), декември `99та ... то дефакто ще ми е подарък от братчед ми, но въпроса ми е следния ->Снощи до 2-3 часа съм чел теми, но никъде не видях да се пише точно за този модел, та ако може малко повече инфо за модела да ми дадете плюсове и минуси и т.н. : ) Мерси предварително.
    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Няма смисъл да четеш щом е подарък Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 .Ако имаш възможност за избор тогава е друга бира.1.Ако искаш мощ и гъзария двигателя е 2,02.Същото ,но по малко със 1,8.3.Икономия с малко гъзария 1,9 JTD4.И.Т.Н
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Нее .. аз имам книжка от около 1 месец и малко .. пък и не ме влекат много състезателните изпълнения ; ) Въпроса ми беше такъв .. четох по други теми, че Браво-тата с 1,4 двигател имат проблем с двигателя и имам предвид нещо от този сорт дали имат такъв проблем и при 1,2 ; ) П.П.: за 1,2 доволно си върви да кажа аз

...E90..incoming..!!

Коментар

Градски автомобил, с много равномерна и тиха работа на двигателя. За 1.2 е доста пъргавичък. Икономичен е (около 7.5-8.0 градско на бенз) ако караш до 2000-2200 оборота, после лапа яко П.С. Аз нямах късмет с моето Браво, дано ти да имаш! Туй 1.2 ако го гониш, бързо бързо ще го издухаш!
        Fiat Bravo 80 16V

Коментар

Хм и 1,8 си е 8.5 смесено, ако на това може да се каже икономично Така, че това май не е най големия + Радвай си се на количката те всички са еднакви (поне отпред)
          SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Аз не съм чул лоши неща за тоя мотор. Ако мислиш че не ти трябва по-бърза кола го взимай. Все пак е от малко по-новото поколение( километражи, климатроник).
            Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

EVITA написа:
              Хм и 1,8 си е 8.5 смесено, ако на това може да се каже икономично Така, че това май не е най големия + Радвай си се на количката те всички са еднакви (поне отпред)
              То м/у смесено и градско хич да не е има разлика! Който иска да вярва, разход от 7.5, засякох това лято, с включен климатик, по задръстванията във Варна! Колата ми беше в разработка и повече от 2000 оборота не съм вдигал! Не е от най-икономичните автомобили, но ако ще се заяждаме, извънградско гори 5 на 100. Аре някой с 1.8 да се похвали.
              Fiat Bravo 80 16V

Коментар

Ами за мен мисля, че е достатъчно пъргавичко ... братчед ми като се връщал от София като го е взел - 170-180 без проблем си ги лепи с пуснат климатроник и му даде 5,5/100 км, градско ( като го кара до 2000-2200 оборота ) му идвало 6-6,5 ... : ))Та имам и друг въпрос - ако му махна стандартния касетофон дали ще мога да си сложа друго СД

...E90..incoming..!!

Коментар

Можеш, като махнеш касетофона ще видиш че отвора е точно с формата на ЦД , ама ако искаш да изглежда по прилично ще трябва да си купиш една приставка, към 30лв е тя.
                  Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

loop написа:
                    ... братчед ми като се връщал от София като го е взел - 170-180 без проблем си ги лепи с пуснат климатроник и му даде 5,5/100 км ...
                    Не искам да се заяждам ама братовчед ти,колко време е карал с 170-180 ако е моментно да,но да ги поддържа и такъв разход особено с 1.2 двигателИначе със здраве да си е караш Има една приказка "На харизан кон зъбите не се гледат "
                    RIP Bravo 100 16V
                    Audi A4 2.5 TDI

Коментар

Working...
                    X