Значи скоро може да стана горд собственик на Фиат Браво 1.2 16V ( 82 коня беше, ако не се лъжа ), декември `99та ... то дефакто ще ми е подарък от братчед ми, но въпроса ми е следния ->Снощи до 2-3 часа съм чел теми, но никъде не видях да се пише точно за този модел, та ако може малко повече инфо за модела да ми дадете плюсове и минуси и т.н. : ) Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпросче отностно Браво
Collapse
X
-
Няма смисъл да четеш щом е подарък Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 .Ако имаш възможност за избор тогава е друга бира.1.Ако искаш мощ и гъзария двигателя е 2,02.Същото ,но по малко със 1,8.3.Икономия с малко гъзария 1,9 JTD4.И.Т.НFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Нее .. аз имам книжка от около 1 месец и малко .. пък и не ме влекат много състезателните изпълнения ; ) Въпроса ми беше такъв .. четох по други теми, че Браво-тата с 1,4 двигател имат проблем с двигателя и имам предвид нещо от този сорт дали имат такъв проблем и при 1,2 ; ) П.П.: за 1,2 доволно си върви да кажа азFiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Градски автомобил, с много равномерна и тиха работа на двигателя. За 1.2 е доста пъргавичък. Икономичен е (около 7.5-8.0 градско на бенз) ако караш до 2000-2200 оборота, после лапа яко П.С. Аз нямах късмет с моето Браво, дано ти да имаш! Туй 1.2 ако го гониш, бързо бързо ще го издухаш!Fiat Bravo 80 16V
Коментар
-
EVITA написа:Хм и 1,8 си е 8.5 смесено, ако на това може да се каже икономично Така, че това май не е най големия + Радвай си се на количката те всички са еднакви (поне отпред)Fiat Bravo 80 16V
Коментар
-
Ами за мен мисля, че е достатъчно пъргавичко ... братчед ми като се връщал от София като го е взел - 170-180 без проблем си ги лепи с пуснат климатроник и му даде 5,5/100 км, градско ( като го кара до 2000-2200 оборота ) му идвало 6-6,5 ... : ))Та имам и друг въпрос - ако му махна стандартния касетофон дали ще мога да си сложа друго СДFiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
loop написа:... братчед ми като се връщал от София като го е взел - 170-180 без проблем си ги лепи с пуснат климатроник и му даде 5,5/100 км ...RIP Bravo 100 16V
Audi A4 2.5 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар