Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капе масло!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Капе масло!

Днес,като тръгнах с Пунта,забелязах,че под колата има малко петънце от масло.От какво може да е?Сменяни са семеринги,поради същата причина.

Re: Капе масло!

Elina написа:
    Днес,като тръгнах с Пунта,забелязах,че под колата има малко петънце от масло.От какво може да е?Сменяни са семеринги,поради същата причина.
    Скорости? Картер? Трябва да я огледаш отдолу!
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

На мене ми сълзи от скоростната кутия
      Fiat Bravo 80 16V

Коментар

Картера ми е уж здрав,баща ми го гледа,но ако са скоростите,би ли трябвало да ми парви проблем като ги сменям,защото са си добре и те.А мога ли сега да карам така,докато минат празниците да я закарам на лекар?

Коментар

следващия път паркирай на чисто и пак погледни след това, може да си е било там петното преди да паркираш? и на мене ми текат скоростите, ама засега влизат, 1-ва с малко напъване и не винаги, но има втора... а може и на 4-та да тръгвам с повечко усилие

Коментар

Пъхни картон(кашон) под колата и по петното се ориентирай горе долу откъде.

Коментар

Капе под там където се сипва маслото ,съжалявам че не мога да го обясня по-добре.Където е щеката за маслото,че отдолу..поне доколкото мога да видя.

Коментар

А може ли да ми изтече всичкото масло? Утре ще долея,а мога да я карам нали?

Коментар

Elina написа:
                  А може ли да ми изтече всичкото масло? Утре ще долея,а мога да я карам нали?
                  Ако всичкото масло ти е там, има възможност да капе от скъсан маншон на полуоските, маслото може да е от скоростната кутия и тогава не е много хубаво да я караш.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

аз като си го взех моя, пвавеше пет0шест локвимки отдолу...смених семеринга на разпр вал, намаляхасмених гарнитурата на капака на клапанитеи тази на картераи сега, за 1 месец изгубих почти литър масло... първото нещо за 2008 ще е сервиза, ама какво да се прави
                    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                    e30 forever!

Коментар

Смених кашона с чист и днес няма капанто Много странно!

Коментар

Elina написа:
                        може да е изтекло вече всичко

Коментар

Elina написа:
                          Ако е маншон не е никак странно, когато маншона е със скъсаното нагоре не капе, а като е настрана и надолу капе. И аз дълго се чудих как така хем се оправя, хем се поврежда тая кола...
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

koлега и ас имах същия проблем и се оказа дат4ика на маслото една много малка 4аст която струва 17 лв за малко не ми прецака колата беше се цепнала и от там те4еше маслото когато работи колата те4е когато я изгася спира

Коментар

ще я проверя след празниците и ще ви кажа от какво е ,а до тогава весело изкарване ви пожелавам!!!

Коментар

Working...
                              X