Ето какво мога аз да ти кажа за Брава.Имах такава с двигател 1.6 103 к.с. модификацията беше ELX.Очарован съм от тази кола,не че имам някакъв богат опит с карането на различни марки,но да караш извънградско с тази кола е просто удоволствие.Колата беше 97 г. произведена и когато я взех беше на почти 240 000 км.,но не съм имал никакви проблеми по двигателя или охлаждането му,само веднъж се прецакаха кабелите за свещите,но то това си е нормално,навярно с тях е излязла от завода.Беше ми кеф да си я карам,направо върви с лекота.А за външният вид,няма какво да казвам-красота.Сега като се качих преди известно време в на брат ми Астрата(92-ра или 94-а г. е не помня) и усетих огромната разлика,мъка,а по-рано ми харесваше да му карам Опелчето,преди да се бях качвал в Брава.Това мога да кажа,айде стига съм писал че се разтъжих,как ми се ще да можех още да си я карам,да хвана пътя и да пътувам и пътувам....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля дайте съвет за Фиат Брава
Collapse
X
-
По-малките мотори са по-икономични в града, щото не горят толкова докато си на светофар. По-големия извънградско като дадеш на пета и не се зори толкова (още повече и щом ще слагаш газово) и в някои случаи може да се окаже и по-ефективен. На мен 1,6 103 ми е давал извън града най-много 7,0 на сто разход, и то само ако покарам с над 110 км/ч. На климатик още не съм го засичал.
Коментар
-
моята брава е 1.6 16в 103 кс карам я само на бензин нямам газова има колата от 1 година преди да и сложа спортен филтър ми гореше между 7 и 8 после не ми се говори ина4е за вървенето е просто супер мислех да я продавам и да вземам една Вектра 150 кс но се отказвам сега щте я поокрася малко ве4е и сложих 15 цолови джанти двоен ауспух и само гас до ламарината скоро ходих до София ас съм от Бургас на магистралата от Ст.Загора до тунела незнам как се казваше 190 на моменти и 200 но средно 170 досега не съм сменял нищо само един ляв носа4 и веднъж масло това е много много съм доволен от тази кола взех я на 152 000 сега е на 194 000 всеки ден си правя гонка със някой но в4ера една Вектра ме задмина гледам на огледалото кара жена гледам километража 170 и ме задмина ужас та съвета ми е вземай я няма да съжаляваш мен ме накара жената да я взема не 4е разбира но и хареса на външен вид и 4естита нова година на вси4ки колеги и бес проблемно каране на хубавите фиатки
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар