Пасват ли предните калници от мареа, брава на браво, предните фарове еднакви ли са, и халогените еднакви ли са, ама ли значение какъв е двигатела на колата дали е 1.4 или 2.0. Ще бъда много благодарен ако някой може да ми помогне...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Става ли преден калник от брава на браво ?
Collapse
X
-
dani389 написа:Мисля че калници от Марея стават на Браво ХГТ а от Браво на Брава стават само Бравото да не е ХГТFIAT BRAVO 2.0 20 HGT
Коментар
-
deadairplane
-
Re: Става ли преден калник от брава на браво ?
metall11 написа:Пасват ли предните калници от мареа, брава на браво, предните фарове еднакви ли са, и халогените еднакви ли са, ама ли значение какъв е двигатела на колата дали е 1.4 или 2.0. Ще бъда много благодарен ако някой може да ми помогне...Brava 1.6 16V ELX
Коментар
-
metall11 написа:Благодаря много за информацията, ще ги измеря моите и така ще търся друг калник, някой знае ли долу горе колко струва един калник нов или втора употреба ? И кой вариант е по добър да си купя нов или да търся по моргите?Brava 1.6 16V ELX
Коментар
-
murci написа:metall11 написа:Благодаря много за информацията, ще ги измеря моите и така ще търся друг калник, някой знае ли долу горе колко струва един калник нов или втора употреба ? И кой вариант е по добър да си купя нов или да търся по моргите?FIAT BRAVO 2.0 20 HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар