Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някакво омасляване на двигател 1.8 16V 113к.с.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Някакво омасляване на двигател 1.8 16V 113к.с.

    Двигателят на мареата ми се омаслява леко на някакво място, на което според мен не би трябвало да има масло. На снимка 1.jpg ще видите за какво става дума. Надявам се, че снимката е достатъчно ясна и ще разберете къде е омасляването . Ще се радвам, ако някой ме насочи за какво става дума и трябва ли да предприема нещо по въпроса. Омасляването е наистина съвсем слабо, няма капки под колата, нито пък има видима загуба на масло. Ще използвам темата и за да попитам за какво служи врътката на снимка 2.jpg. Предполагам, че е свързано с вкарвания в купето въздух, но не мога да му схвана предназначението.
    Прикачени файлове
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

    #2
    Колега, относно врътката за въздуха ще кажа, че тя пуска въздух и към предното стъкло, ако си пуснал въздуха да влиза от 4-рите решетки на таблото (срещу шофьора и пътника до него).

    Коментар


      #3
      виж дали масления одушник не минава някъде наблизо и си виж другите маслени одушници при запалена кола като ги откачиш пуше ли през тях и дали са много омазнени. ако е 1-то лошо ако са леко омазнени е в кръга на нормалното.

      Коментар

      Working...
      X