Е на, днеска топло и цъкъне няма, маи ще я карам само през лятото
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нещо в таблото в дясно цъка????
Collapse
X
-
BO написа:ВИКАЙ сапьорите.Внимавай, някой ти има зъб.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Колата е с клима, не с климатроник, а и дори и да беше как ще го обясниш че се появява само на скорост и само с газ над 1600 оборота. Така че таблото и клапите в него отпадат. А прословутото моторче за клапата на външния въздух вече е префасонирано и отваря и затваря клапата по съвсем нов модерен и опростен начинПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
lubobg написа:При мен също нещо цъка в централната конзола.Преди време потребителят с ник Кими Райконен ми обясни че идвало някаква клапа на климатроника и е нормално.Чесно казано вече спря да ми прави впечатление. Ако искаш пиши му едно ЛС и ще ти обясни точно нещата.Ако колата ти е климатик тогава не знам какво може да е.Fiat Grande Punto
Коментар
-
Така до болка познатата счупена машинка за клапата на външния въздух, за нея има повече писано от колкото за Великата октомврийска революция Поразтърси се из форума, има чудесни теми за нея, тя е неизменен спътник на всеки Фиат и Ланча. Както казват колегите- "Клапата и добре да работи един ден се чупи " Ама не се шашкаи не е нищо фатално, просто и откачи буксата да не бръмчи на всеки контакт и я застопори в някво положение я отворена я затворена или нещо междинно. Все пак провери я де може още да не е дошъл часът иПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар