този знак от таблото какво означава?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво е това?
Collapse
X
-
На двувалката(Типо-то) ми свети тази лампа откакто сме я взели и засега си върви без проблем!Карах я на диагностика и ми казаха че няма проблем!Възможно ли е датчика да се е повредил а на инжекциона да му няма нищо?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Абе тая лампа не свети ей така за норматив. Има си причина, която трябва да се открие. Възможно е да са ти казали че няма проблем, в смисъл че можеш да се движиш с колата със съществуващия проблем. Но общия случай проблем има, и трябва да се намери къде е . Тази лампа може да светне по всякакви причини, не само конкретно една.
Коментар
-
На мен на бравото ми светеше тая лампа миналата зима само сутрин когато запаля колата. И след като загрее и после като я загася и запаля пак - не светеше. След това цяло лято не ми е светила , обача сега като стана по-студено сутрин пак започна да свети ама пак за малко докато загрее и то не винаги светва на студено. Колата 2 пъти съм я карал на диагностика при различни хора и не откриха никаква грашка.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
ogi28b написа:Грешка в инжекциона бегай на диагностика.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Zlatev написа:тя ми изгасва едновременно с лампичката за airbag-a така че мисля че всичко е ок...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Zlatev написа:тя ми изгасва едновременно с лампичката за airbag-a така че мисля че всичко е ок...
Коментар
-
Tornado написа:Zlatev написа:тя ми изгасва едновременно с лампичката за airbag-a така че мисля че всичко е ок...now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар