нешто слабичко ми духа кое може да е запушено и кое се сменя и каде се намира ако можете да ми дадете някъв съвет ще е супер?Благодаря ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Парното ми духа слабо нещо???
Collapse
X
-
Това "слабо духа" го разбирам по два начина:1. Ако не ти е изправен термостата колата сега надали стига повече от 60 градуса температура на антифриза и от там въздуха, който излиза от духалките не е достатъчно топъл. Като караш къде ти стои стрелката за температурата?2. Ако е запушен поленовият филтър (за въздуха в купето), намира се под пластмасов капак, отпред в дясно, под чистачката, ще го видиш, вентилатора не може да засмуче достатъчно въздух и от там струята не е достатъчно силна.Успех.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
според мен пък може да му е заминала плочката с резисторите. Слабо духа ми звучи като "слабо духа", а не като "не духа топло". Докато колегата не даде повече инфо, ние можем само да си гадаем, за предколедно....За начало бих пробвал всички степени дали работят, както и дали има промяна в силата при отворена и затворена клапа
Коментар
-
ogi28b написа:според мен пък може да му е заминала плочката с резисторите. Слабо духа ми звучи като "слабо духа", а не като "не духа топло". Докато колегата не даде повече инфо, ние можем само да си гадаем, за предколедно....За начало бих пробвал всички степени дали работят, както и дали има промяна в силата при отворена и затворена клапаFiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
стрелката ми стои малко под половината.иам едно на климатика МАХ това духа колкото на 4 пук аз мисля че трябва да е по силно..иначе за топло духа добре.Имам и друг случай ситрин като запаля за пурви пут имам някво виене там дето копчетата за климатика и след малко спира.Ще проверя термостата и поленовия филтер и ще пиша пак, но благодаря на всички за помощаFiat Stilo 1.9Mjet 150hp
Коментар
-
deadairplane
-
Колега, мисля че ще имаш полза да погледнеш тази тема, ако случайно си я пропуснал, там има отговори на някои въпроси.Въпрос за работата на климатроникаТва дето вие, е едно малко вентилаторче, то работи абсолютно винаги при контакт, за да обдухва 1 датчик, от който зависи положението на клапата за топъл/студен въздух.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар