Ще помоля някой колега със светло-синьо браво ако може да ми каже точно кода на боята, че ми я няма лепенката на багажника От къде да си взема боя и евентуално цени? Ще се пръска броня...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Боя светло-син металик за браво
Collapse
X
-
deadairplane
-
Това е уникално шибан цвят за правене Моята е същия и имам за боядисване капачка на резервоара, но немога да намеря кой да ми направи Свали капачката на резервоара и иди в някой магазин където правят бои. Ако поръчаш по каталог няма да ти хареса резултата - понеже твоята боя е по-избеляла и ще дели много!Малко модерирах поста Ви, колега! Ако думата "боя" се пише "бой", не я пожелавам на никого. Боя 1 ед.ч. - Бои 1 мн.ч.Бой 1 л.ед.ч. - Боеве мн.ч.Модераторски екип fiat-bg.orgFiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
deadairplane
-
sikens са добри аз от там взимам....Последния път 300гр цял ляв калник малко от десния (задни на пунтото) и задната броня - 75лв боята заедно със всичките му там екстри дето дават още.От симеон я взехLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Боята (металик) за Fiat е с цена м/у 80 и 180лв./л. в зависимост от производителя и търговеца. Това е съвсем нормално. Аз също пазарувам боя от Симеон и боядисвах Браво-то тая есен. Минималното количество боя, което можеш да купиш е 100мл. Естествено комплект: боя, разредител, лак и втвърдител. nasty, 300мл. за 2 калника и броня ми се вижда доста! Споделям го от личен опит, защото сам си боядисвам.За колегата от Козлодуй: имало там някакъв майстор-бояджия, който сам си бърка бои, продава, боядисва. Известен е! Разпитай!Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар