Скоро си взех ФИАТ БРАВО 1.8 16V и се чудя къде да и направя авокаско. Някой да даде съвет къде е по-добре и колко ще ми излезе горе-долу ??? благодаря предварително.Колега тук се пише на кирилица!модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автокаско ?!?
Collapse
X
-
аз правя в Армеецедин път ми се е налагало да взимам паривсичко стана бързо и точносумата е 6,9% от оценката на колататова е за оценки над 5000 леваако е под това, май стават 7,8%не я застраховай за много пари, защото застрахователите не са балами ще ти вземат паритено ако имаш щета няма да вземеш повече, отколкото ако си я застраховал на по-реална ценасамо ако я откраднат има смисъл, но това почти няма шанс да се случипримерно ако я застраховаш за 6000 ще платиш 414 леваако имаш гражданска при тях ти намалят 10%ако платиш еднократно ти правят още 5% отстъпка
Коментар
-
sev написа:аз правя в Армеецедин път ми се е налагало да взимам паривсичко стана бързо и точносумата е 6,9% от оценката на колататова е за оценки над 5000 леваако е под това, май стават 7,8%не я застраховай за много пари, защото застрахователите не са балами ще ти вземат паритено ако имаш щета няма да вземеш повече, отколкото ако си я застраховал на по-реална ценасамо ако я откраднат има смисъл, но това почти няма шанс да се случипримерно ако я застраховаш за 6000 ще платиш 414 леваако имаш гражданска при тях ти намалят 10%ако платиш еднократно ти правят още 5% отстъпкаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
FabIIveTo написа:благодаря SEV !!! аз мисля да я застраховам за около 3000-3500, което ще рече около 273 лв., което ми се струва разумно, все пак колата е 10 годишна. благодаря отново.FIAT Marea 1.9TD/100
Коментар
-
За застрахователите
Еми при мен ми я застраховаха за 7900 и 14 000 за щети мареа 2000 и сега ми изплатиха 7600 при положение че трябваше повече прави всички застраховки на едно место и чукай на дърво а излезе ми 650 кинта ама нали виждаш горната сума трябваше да е 9000 колата не става затова сваляй но не прекалено че после да не се чудиш защо за 100 кинта да те е ядФиат Мареа WEEKEND 1.9 105 ps HLX
В дупница са колите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар