Колеги от скоро карам колата от подписа.Интересуваше ме дали да слагам добавка на нафтата или не е проблем, ако не ти замръзва.Питам защото от форума има най-различни мнения.Да каже някой-най накрая опитен има ли нужда да се слагат или не.Да не се набутваме само излишно.Благодаря ви!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем ли е, ако не се слага добавка на нафтата зимата
Collapse
X
-
Аз работя на бензиностанция и откакто стана по-студено (вече повече от месец) се слага задължително добавка за да не замръзва нафтата от САМАТА ВЕРИГА бензиностанции - горивото така или иначе си е с добавка. При нас паркират два автобуса, които зареждат всяка вечер. Сутрин тръгват в 3:30 и в 4:30. До сега когато съм бил нощна смяна си палят от раз, не е имало проблеми.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
-
Здравейте, от скоро станах член на Фиат Форум-ма, страхотен форум, без майтап.Бих искал да споделя моят опит от 11 годишното ми каране на FIAT Argenta 2500D.Страхотен автомобил.За съжаление нафтата в България е "гола вода" с много вода.Хората на запад си имат зимна и лятна нафта.За зимната нафта са тези добавки.Съмнявам се, че в България се спазват тези правила.Аз доливах 2-3 литра бензин на 20 литра нафта.Заради нафтата се откаэах от дизеловите двигатели.ARGENTA2.5, UNO 1.1, UNO 1.3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар