Здравейте!Имах малкък удър с Путото(от подписа) при което едната джанта за нищо не става. Преполагам, че оригинална (FIAT) ама не съм сигурен! Кажете моля от къде да си купя такава или има ли възможност да си поръчам ако ще и от Италия?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Крива джанта за пунтото. От къде да купя нова?
Collapse
X
-
Re: Крива джанта за пунтото. От къде да купя нова?
easylife написа:Здравейте!Имах малкък удър с Путото(от подписа) при което едната джанта за нищо не става. Преполагам, че оригинална (FIAT) ама не съм сигурен! Кажете моля от къде да си купя такава или има ли възможност да си поръчам ако ще и от Италия?Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
-
Поправка: по горе съм писал "малък" удар ама всъщност е "1000 лв. разходи" ударчето Какво да се прави. Та вече съм на етап "джанти", тоест етапите автомонтьори, тенекеджии и бояджии съм ги минал Sandeto - джантата е много зле ама от другата страна. Ходих на гумаджии - казаха, че е поправимо, но послле ще се убия някъде на Цариградско например и затва не поемат отговоррност! kluchar - мерси за съвета. Слагам две обикн. джанти и съм там!Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
easylife написа:Поправка: по горе съм писал "малък" удар ама всъщност е "1000 лв. разходи" ударчето Какво да се прави. Та вече съм на етап "джанти", тоест етапите автомонтьори, тенекеджии и бояджии съм ги минал Sandeto - джантата е много зле ама от другата страна. Ходих на гумаджии - казаха, че е поправимо, но послле ще се убия някъде на Цариградско например и затва не поемат отговоррност! kluchar - мерси за съвета. Слагам две обикн. джанти и съм там!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Стига бе.Отиваш и най-брутално ти я изправят на машината.Ако се счупи търсиш нова или както там искаш.Ако издържи и се опъне, нищо няма да стане след това!!!Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Намерих магазин за джанти в Младост. Поръчваш си ... внасят ... ама цената ... 200-300 лв. и то чак напролет. Сложа ли зимните (сега няма как - празници) ще ходя по моргите. Имам две впредвид 1. на ботевградско (ключар) и другата на ул Козлодуй. Ако занете други ще съм благодарен да споделите!ПП BO, Sandeto: И тези идеи са вариант ама първо ще пробвам да намеря на старо.Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
Коментар
-
deadairplane
-
Аз съм карал със заваряна джанта 5-6 години и зиме и лете разбира се задна но джантата не е мръднала а имаше отчупено парче.Човека я завари шлайфа я и я боядиса за 45 лв но това беше преди 5-6 години а от тогава технологийте напреднаха доста и едва ли е опасно да я направят просто не си олучил майстораFIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
-
deadairplane написа:Като си ходил на младост що не се отби до маргела? Много ме кефи как работят там има един възрастен пич много внимателно бачка и резултатите са невероятни. Пък после давай пари за нови. Пък и ако се спука джантата могат да ти я заварят ама я карат в някой от другите маргели че там нямат машини. За тоя на ботевградско ти ще минеш покрай него за Богров разправят че бил добър ама нямам лични наблюдения.Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар