Здравейте на всички.От един месец имам Фиат Пунто 1.2mpi, 75коня, края на 95-та.Та туй Пунто ми напрай ебати мизерията НЯМАМ СТОПОВЕ, като натисна спирачка и ... нищо не свети, а имам габарити отзад.Да отбележа, че имам и трети стоп. Пробвах с крушките, фасунките и сичко там по стоповете, ама на, нищо!!! Има някаква букса на педала н аспирачката да неби той да има неква роля в целия филм!!!???? Моля ви помогнете с някоя идейка , предварително БЛАГОДАРЯ и дано не се налага да коментираме повреди в тоз форум ми само да се хвалим. Лека и без аварийна на всички!Темата е преместена в правилния раздел.Модераторски екип fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не ми светят стоповете!!!
Collapse
X
-
Re: Не ми светят стоповете!!!
venelinac написа:Здравейте на всички.От един месец имам Фиат Пунто 1.2mpi, 75коня, края на 95-та.Та туй Пунто ми напрай ебати мизерията НЯМАМ СТОПОВЕ, като натисна спирачка и ... нищо не свети, а имам габарити отзад.Да отбележа, че имам и трети стоп. Пробвах с крушките, фасунките и сичко там по стоповете, ама на, нищо!!! Има някаква букса на педала н аспирачката да неби той да има неква роля в целия филм!!!???? Моля ви помогнете с някоя идейка , предварително БЛАГОДАРЯ и дано не се налага да коментираме повреди в тоз форум ми само да се хвалим. Лека и без аварийна на всички!TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
venelinac написа:Здравейте на всички.От един месец имам Фиат Пунто 1.2mpi, 75коня, края на 95-та.Та туй Пунто ми напрай ебати мизерията НЯМАМ СТОПОВЕ, като натисна спирачка и ... нищо не свети, а имам габарити отзад.Да отбележа, че имам и трети стоп. Пробвах с крушките, фасунките и сичко там по стоповете, ама на, нищо!!! Има някаква букса на педала н аспирачката да неби той да има неква роля в целия филм!!!???? Моля ви помогнете с някоя идейка , предварително БЛАГОДАРЯ и дано не се налага да коментираме повреди в тоз форум ми само да се хвалим. Лека и без аварийна на всички!Темата е преместена в правилния раздел.Модераторски екип fiat-bg.org
Коментар
-
stef написа:точно тази "букса " на педала на спирачката е за стоп машинката която най вероятно се е повредила 15-тина лева май струва и си ОКAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
от стоп машинката е със сигурност колега.на мен ми правеше на старата кола(Типо)този номер ту светне ту не,имаше едно положение на педала където свете но като натисниш да хванат спирачките няма стопове.сменя се лесно откачаш буксата завърташ машинката като при крушките и става към 15 лева е.между другото много афиф работа са тея машинки направени са вътре се едно е детска играчка успехFiat Marea Weekend ELX 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар