Понеже нямам инструкция за екплоатация на Бравата имам питане към колегите със същия автомобил за какво е тази червена лампичка под копчето за авариини светлини
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за червена лампа на таблото
Collapse
X
-
toni написа:ако колата е със заводски сложена аларма (от Фиат) тази лампичка е за алармата,мига когато е включена и т.н. Ако нямаш такава аларма няма да свети при теб никога
Коментар
-
Re: Въпрос за червена лампа на таблото
А може ли някой да ми каже как се сменя лампата, която осветява третата врътка, насочваща въздуха в купето. Щото вечерно време на фарове е много трудно да уцелиш накъде да ти духа климатика при положение, че не ти е осветен прибора.Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
Koлеги, на моето дистанционно пише LASERLINE, отворих капака на предпазителите и там има черна кутия предполагам за алармата, но аз си мисля, че това е само модул за управление на централнота заключване, защото когато заключа колата с дистанционното свети само светодиода над волана, но не и тоза на реда с бутоните за вкл.на халогени, отопление на задно стъкло и т.н.Някой има ли такова дистанционно и да знае дали това е аларма.BRAVA 1,4 12V
Nissan Navara
Коментар
-
IvoMarea написа:А може ли някой да ми каже как се сменя лампата, която осветява третата врътка, насочваща въздуха в купето. Щото вечерно време на фарове е много трудно да уцелиш накъде да ти духа климатика при положение, че не ти е осветен прибора.
Коментар
-
mitkomar написа:IvoMarea написа:А може ли някой да ми каже как се сменя лампата, която осветява третата врътка, насочваща въздуха в купето. Щото вечерно време на фарове е много трудно да уцелиш накъде да ти духа климатика при положение, че не ти е осветен прибора.Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
IvoMarea написа:mitkomar написа:IvoMarea написа:А може ли някой да ми каже как се сменя лампата, която осветява третата врътка, насочваща въздуха в купето. Щото вечерно време на фарове е много трудно да уцелиш накъде да ти духа климатика при положение, че не ти е осветен прибора."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар