Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сякаш се откъсва нещо отпред при рязко подаване на газ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сякаш се откъсва нещо отпред при рязко подаване на газ

Смених предницата - носачи ,шарнири, но проблема не се оправи! Получава се при рязко отделяне на съединителя и при повече настъпване на педала на газта, даже например и на първа като съм и припомпам газта нещо чука от лявата страна и имам чуството,че ще се откъсне...предполагам не е тампон на двигателя, защото го прави само на скорост, а при форсиране без скорост го няма, дайте съвет какво може да е колата е Punto TD

Re: сякаш се откъсва нещо отпред при рязко подаване на газ

sehnsucht написа:
    Смених предницата - носачи ,шарнири, но проблема не се оправи! Получава се при рязко отделяне на съединителя и при повече настъпване на педала на газта, даже например и на първа като съм и припомпам газта нещо чука от лявата страна и имам чуството,че ще се откъсне...предполагам не е тампон на двигателя, защото го прави само на скорост, а при форсиране без скорост го няма, дайте съвет какво може да е колата е Punto TD
    Може и каре да е...Или даже тампони на носачите - Типото така ми чукаше от разбити тампони на носачите.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Щом колегата е сменял носачите, би трябвало да е сменил и тампоните им - иначе старите нямат избиване! Тампон на двигателя е най-вероятната причина! И пак е хубаво да се сменят комплект, защото единия е по - омекнал от другия и така новият си отива по-бързо!Успех!
      Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

отговор

и аз смених всичко но и при мен тропа нещо.моята е пунто94 1.2.Остава да видя тампоните на двигателя и на амортисиорите.
        ex. punto elx 1.2i
        Lancia Libra 1.6

Коментар

Има и тампон на скоростите
          Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
          Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
          Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

И при мен тропа и утре ще го карам на сервиз,някакъв савет какво да гледа майстора?
            Fiat Punto ELX 1.7TD 1996g.

Коментар

И при мен тропа и утре ще го карам на сервиз,някакъв савет какво да гледа майстора?

Коментар

те си знаят какво да гледат
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

На мен ми казаха че съм скъсал тампон на дясния носач

Коментар

Working...
                  X