Здравейте колеги! Проблема както е видно от заглавието е такъв че немога да заредя резервоара повече от половината. Пистолета непрекъснато изключва все едно че резервоара е пълен. С голяма мъка бензинджията успя до половината. Гледах в търсачката и намерих няколко теми със същия проблем, но решение не видях. Явно е някакъв клапан който регулира въздуха или налягането при зареждане и както изглежда нещо е залепнал и затова ми блокира зареждането. Колегата niko_ymn е имал такъв проблем,така че ако не го затряднява нека да напише как го е разрешил. Другото за което си мисля е да изчакам няколко дена докато позагрее времето и ако случайно нещо тоя клапан е замръзнал да се оправи от самосебе си. Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трудно зареждане с бензин, пистолета непрекъснато изключва.
Collapse
X
-
Здрасти, аз имах същия проблем на пунтото мислех, че е запушено нещо понеже, даже ми разливаше около капачката.Забелязах на ОМВ, че като вкарам хубаво пистолета и не прави така завърташ го леко настрани, като го вкарвам така вече мога да зареждам и без да ми изключва пистолетаhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
Благодаря колега, ше пробвам и аз така,дано да стане. Интересното е че на мене ми го направи тоя проблем на Шел и то на две различни бензиностации. От тогава още не съм зареждал. Обаче, ако не се оправи проблема трябва някъде да ходя да го видят тоя клапан, щото така не е работа направо си е мъка.Фиат Пунто 1,2 HSD
Коментар
-
Не бързай с ремонтите. Може самите пистолети на тези бензиностанции да са дефектни. Пробвал ли се да наливаш с по-слаба струя ? И това е решение, независимо дали на бензинджията му е кеф. На палиото имах подобен проблем, но като погледнах какъв рязък завой прави тръбата, през която се налива бензин в резервоара, си мисля, че просто няма начин при силна струя да не изключва пистолета.Между другото точно на Шел един нервак бензинджия ми счупи капачето на резервоара: започна да нервничи, че много бавно се пълнело и да върти пистолета наляво-надясно и ми счупи капачката.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
...
Аз имах такъв проблем преди време с опела... Освен това, като работеше колата, в резервоара се създаваше вакуум и като вадех капачката, правеше едно здраво фсссссст... Оглеждах какво ли не, но нищо не открих... докато свалих резервоара и открих, че един маркуч (този, през който се гони и влиза въздуха) се е прегънал и не съм го видял преди, понеже е бил закрит от резервоара...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар