Здравейте колеги!Наскоро си взех Фиат Мареа 1.9 JTD 2000г. И вчера нещо доста странно ми се случи като 1-ви проблем, който имам с нея. При опит да запаля двигателя стрелките на оборотомера, темпертурния датчик, датчика за гориво взеха да подскачат като полудели чуваше се странно цъкане и не ми стигна ток за да запаля. Опитах няколко пъти и същата схема се повтори като дори по едно време ми се включи аларамата (която преди това бях изключил). Замислих се за причината - отворих предния капак погледнах клемите на акумолатора - бяха добре захванати => проблема не би трябвало да е в това, че няма добър контакт. Също обърнах внимание на това, че акумолатора е зареден (точката беше зелена)...Поради финансови причини до сега карах с малко по слаб акумолатор от предназначения за моята кола и се чудя дали не съм прецакал фтулките на електромотора (въпреки, че до сега не ми се е налагало да въртя повече от веднъж за да запаля - просто малко по-дълго задържам ключа врътнат). Друго което се сещам за причина е от тези снегове и дъждове някъде да съм получил теч и нещо да е дало на късо...Има ли някой от вас колеги, който се е сблъсквал с подобен проблем или пък има предположение за причината на това, което се случва при мен. Бих оценил всякакъв съвет и мнение по въпроса.Благодаря предварително!... и весели празници
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Мареа - сериозен ел. проблем
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар