Развали ми се копчето за степените на вентилатора за парното.Работеше само на втора степен, а духаше все едно е на четвърта, но сега отказа на цялознам, че трябва да се свали централната конзола за да се изкара, но то пак седи скритоНякой, ако знае как се вади да сподели , че без парно си е**ло мамата в този студколата е браво 1,4 с клима.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Копче за степените на вентилатора за парното за Браво
Collapse
X
-
значи като махна конзолата от този ключ стърчи само една пръчка на която се слага връткатаотгоре и отдолу има много малки дупки и не може да се бръкне, как ли не пробвах направо си счупих пръститеебаси и гадното място дето е мамка му, я някой колега от бургас да каже къде да отида да ми го свалят,bravo 1.4 12v -11.1996 Калпав модел другпьт........
aveo 1.4 16v -2008
Коментар
-
Сваля се с пиниз, трябва ти някой с тънки пръсти. Държи се на две малки болтчета. Мисля, че свалях пепелника и запалката.. И аз си изподрах пръстите ама какво да се прави. В сервиз едва ли някой ще се навие да ти го смени, а най-много да ти счупи още нешо. Аз в събота ходих на стенд за настройка на фаровете и оня полуидиот освен, че нищо не е направил май е счупил врътката за настройка.. Самото ключе май не подлежи на ремонт. На мойто беше нагоряла клемата за първата степен и от там не бачкаше на нито една степен.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар