Здравейте наскоро си купих Фиат Брава 1,6 103 коня. Дава ми разход 12литра на 100км градско каране. Искам да ви попитам дали това е нормало како мислите... че на мен ми се струва доста
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
а някой дали има опит от слагане на газова уредба на този мотор че сега мсиля да слагам обикновенна газ за 500лв от Ловато ... че тоя разход...
в момента на газ ми гори 13-14карам обикновено на къси разстоянияпримерно 3-4 км сутрин и пак толкова вечери по-рядко 1-2 пъти в седмицата по 10-15 кми това е при положение че почти не карам на бензинсамо 200-300 метра да позагрее съмсем леко водаталятото пак при този режим гореше между 11 и 12падал съм и до 10, но рядко
Между 9 и 13 градско , като това е засичано от светване на лампа до светване на лампа - не са ми оставали пари да напълня резервоара. Междуградско досега не съм я карал.
Здравейте наскоро си купих Фиат Брава 1,6 103 коня. Дава ми разход 12литра на 100км градско каране. Искам да ви попитам дали това е нормало како мислите... че на мен ми се струва доста
Разхода т ие добър колега Все пак зима е и с тея задръствания даже идва доста добре 12/100Газова уредба можеш да поставиш и обикновенна но трябва да си уверен в майстора който я поставя, че е кадърен защото после става една...
Провери си разхода на извънградско как е и тогава ще коментираме имаш ли проблем.За моя разход на газ - виж синичкия подпис отдолу - но това е среден разход за около 12 000 км! За София нещата са много относителни - тук разхода е променлива величина...
BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
Среден разход на газ
Според мен - абсолютно нормален ти е разхода, колега.При мен е от 10-11 през лятото, до 11-12 зимата, градско, на бензин.На газ градско е 11-12.Извънградско, зависи как караш, при скорост над 110-120 разхода ми е чувствително по-нисък.
Коментар