phoenix, предлагам тази картинка да бъде втори пост във всяка новозапочната тема, независимо за какъв автомобил е, и независимо какъв е проблема, та белким я разгледаме по-обстойно.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Сега сериозно: как да разбера дали термостата ми работи добре и дали не е заседнал отворен?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за термостат
Collapse
X
-
Значи изпълних съветите запалих студена колата и горния маркуч на радиатора остана студен а донего малкото маркуче което отива към парното се нагряваше.след 3-4 минути почна да се нагрява и големия. по тези показатели май е в ред а?а датчика дето видях при мен е острасни на главата до ангренажа с едно тънко кабелче.Има ли начин да се закачи нещо за тест към буксата на ЕКУ-то да се види температурата докато карам?Не ми се иска да променям фабричната конструкция и да му присаждам датчициhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Значи изпълних съветите запалих студена колата и горния маркуч на радиатора остана студен а донего малкото маркуче което отива към парното се нагряваше.след 3-4 минути почна да се нагрява и големия. по тези показатели май е в ред а?а датчика дето видях при мен е острасни на главата до ангренажа с едно тънко кабелче.Има ли начин да се закачи нещо за тест към буксата на ЕКУ-то да се види температурата докато карам?Не ми се иска да променям фабричната конструкция и да му присаждам датчициVTS 16V
Коментар
-
Dandi написа:....
Коментар
-
По-скоро м исе струва че не е в ред колега За 3-4 минути едва ли колата е достигнала почече от 50 градуса и ако и дръгият маркуч е започнал да нагрява значи термостата е застанал отворенFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар