Колеги,някой да знае от къде мога да си купя ел.наревател за задното стъкло на Панда,че работи само най-отгоре,а и ми писна от"няма"където съм питал.Или може ли да се пооправи някак си поне? Всъщност явно нишки са прекъснати и бих желал да ги оправя вместо да лепна някое менте,но в крайна сметка може и така да се наложи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ел.нагревател
Collapse
X
-
Re: ел.нагревател
Tony написа:Колеги,някой да знае от къде мога да си купя ел.наревател за задното стъкло на Панда,че работи само най-отгоре,а и ми писна от"няма"където съм питал.Или може ли да се пооправи някак си поне?
-
Re:Нагревател за стъкло...
Аз съм ползвал преди няколко години "Бизон"-електро проводящо лепило-ремонта е много успешен...правил съм го на няколко коли -работят и досега...Процедурата е следната-намира се мястото на прекъсване с волтмер или визуално-местата на прекъсване се виждат по-добре от външната страна на стъклото като по- тъмни на цвят /ако не се виждат от вътрешната/-зачистват се около 2-3 мм и се нанася лепилото за свързване,изчаква се около 20 мин за съхнене,и се нанася втори слой ако е нужно, /да не се слага повече от нужното лепило защото там нагрява по силно!!!Цена на една опаковка ~20-25 лв. - не е евтино, но стига за nх10-на брой стъкла...Успех!Ex. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар