Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем при запалване

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем при запалване

Поредния проблем Понякога на 10-то, 15-то палене примерно, завъртам и се чува сякаш се върти някакъв електромотор, но двигателя не се завърта. Аз си го обяснявам така, (така ми обясниха де), че чувам само стартера, който се върти, а бендикса истървал и веднага след това връщам ключа, пак завъртам и колата си пали сякаш нищо няма. Напоследък проблема почва да зачестява - и се чудя откъде да почна.
    Bravo 1.6 16V 103

от сервиза
    BRAVA 1.6

Коментар

Бендикса да не си го намокрил ? Аз така пред работата голяма локва до праговете и 2 дена след тва 1вия път изстърже върна ключа и след тва си пали от раз изсъхна и вече го няма проблема.
      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

правилно си се насочил бендикса е. обикновенно се сменя само бобинката със самия бендикс и струва около 40 лв
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

То е ясно че ще се ходи на сервиз но проблема е там че не го прави винаги и няма да мога да посоча проблема точно. Трябва да обяснявам - и затова питам, ако някой има наблюдения да сподели. Не е от намокряне това - прави си го когато иска. Някой може ли да ми кажа принципа на работа на стартера и бендикса или ако му се занимава да пусне няква схема.
          Bravo 1.6 16V 103

Коментар

но проблема е там че не го прави винаги
            ..ако изчакваш още ще почне да ти го прави ....сменяваи го, не е трудна работа.така и така ще сваляш стартера, не е зле да погледнеш и него, четки, втулки...
            FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
            FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Working...
            X