Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем фабрична аларма TEMPRA

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем фабрична аларма TEMPRA

Здравейте,Днес си взех ТЕМПРА 1.6 i.e. SW Liberty и имам следния проблем - след като заключа колата(има автоматично заключване) и активирам алармата от ключа и тя започва да свири сама. Пробвах да я изключа от жабката с едно ключе което се завърта наляво-надясно, но без успех - алармата си работи по същия начин. Алармата е фабрична има някакви code key с по един бутон на тях.Някакви идеи как да се реши проблема?Светли
    TEMPRA 1.6 i.e. Liberty (159AJ)

Светли, най-добрата идея, която мога да ти дам, е да отидеш в някой сервиз за аларми - там ще могат да оправят колата ти със сигурност, а тук можем да даваме предположения, които няма да ти помогнат да спиш по-добре довечера
    Alles in Ordnung

Коментар

Zaphod написа:
      Светли, най-добрата идея, която мога да ти дам, е да отидеш в някой сервиз за аларми - там ще могат да оправят колата ти със сигурност, а тук можем да даваме предположения, които няма да ти помогнат да спиш по-добре довечера
      Подкрепям колегата .... ама че мнение 500 ми се заформи ама ..........
      Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

Ходих при едни ама те ми казаха че само в авто италия могат да ми кажат, а от ауто италия чак в събота имат час

Коментар

Каква марка точно ти е алармата?И аз съм с фабрична.Моята е Gamma.
          Fiat Croma 1.9 MultiJet 120 hp

Коментар

dr_wolfy написа:
            Нямам идея. Как мога да проверя?

Коментар

swetly написа:
              dr_wolfy написа:
              Нямам идея. Как мога да проверя?
              на дистанционното трябва да пише

Коментар

Точно!Виж си дистанционното!
                Fiat Croma 1.9 MultiJet 120 hp

Коментар

Нищо не пише на дистанционното. То си е вградено в ключа на ФИАТ. Има един бутон в горната част на ключа. С инфраред лъчи работи. Приемника е на тавана над огледалото.

Коментар

Не е инфраред......на радио вълни е.Предполагм че проблема идва от повредената врата, не я отчита като затворвна. Никога не съм виждал оригинална аларма ама едва ли е много сложна.сега по проблема с ключа, не се изключва защото:1. Някой е преместил тайно ключа не друго място - извади го и виж има ли жици ........2. повреден е - пак вадиш, мериш........3. алармата се е намокрила, това след като видиш че ключа работи4. алармата се е скапала тотално.5. най-страшното - някой неграмотен я е бъзикал преди теб и я е прецакал.За съжаление аз без да я видя не бих могъл да ти помогна. (а и да я видя едвали пък ще се оправя)

Коментар

Колеги,някой да има вградена аларма Лазер?Понеже моята е такава,но нямам дистанционни,та затова не мога да я включвам Казаха ми,че в Бг нямало представителство,та затова не можели да се намерят дистанционни.Ако някой има някаква информация относно тази фирма,моля да ме светне!
                      Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

вместо "промени" съм натиснал "цитат"махнете го да не ми се смеят хората

Коментар

Working...
                        X