Някой да каже ориентировъчна цена за смяната на ремъка и ролката?В "ТиН кар" Люлин ги взех за ремък (21) + ролка (12 = 149лв - отстъпка за форумци(10%)= 134лв.
Ако е комплекта само с едната ролка цената и ми се вижда височка, а инъче за работата под 50тачка малко хора биха се захванали, но зависи кой сервиз къде се намира и колко работа имат - на по-малките гаражни - може и някой да се навие за по-малко пари да ти го смени (но в София - незнам). Каквати е колата, че само 1 ролка се сменя? ... или ти казаха, че паразитната не е важна и е в добро състояние?
Аз в магазина питах за ангренажен ремък и ролки и те ми казаха, че на 1.4 12V е една ролката! В едно квартално(Люлинско) сервизче ми ги смениха за 60лв. (като първоначално ми казаха 50лв и след смяната 60лв. без много аргументи!)
130 лв ролка? Нещо много ми се струват. Провери ли на Стамболийски?Иначе труда наистина върви окол 30лв за квартален сервиз, при нас има един, писал съм го в сервизи/магазини,толкова взима. Ролка за типо е 13 лв, що за браво да е 130?
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
130 лв ролка? Нещо много ми се струват. Провери ли на Стамболийски?Иначе труда наистина върви окол 30лв за квартален сервиз, при нас има един, писал съм го в сервизи/магазини,толкова взима. Ролка за типо е 13 лв, що за браво да е 130?
Доста се различават с ролката на Типо-то. Не, че това оправдава високата и цена, но си е толкова навсякъде, не са го излъгали.
Тази ролка е самообтяжна, малко по-специална и би трябвало да е само оригинална - виж снимка в сайта ми, с ориг. номер 7782192
Имаше и неоригиналана и разликата беше около 20 лв. мисля, че не си заслужава! За 20лв. тъй като наскоро правих ремонт на скоростна кутия и съединител и се изръсих с около 1000лв., така че по-добре 20лв. повече отколкото 1500 за ремонт на двигател!
онзи ден сменях на Синята птица ремък, ролка, масло и филтър и въздушен филтър... за труд ми взеха 50 пари... бях говорил за 30 лв. с чорбаджията само за ангренажа и ролката... калфата каза 50 пари за всичко... нищо не казах, ама ме загубиха като клиент...п.п. за Пунтьо от Евро 07 взех една ролка за 8 лв. и нещо и ремък за 20 лв. и нещо... колко да ги търкалям - 30 - 40 хиляди километра? марката им беше... не помня - казаха че са немски уж...търсих ролка Бреда - казаха че са вносители и че нямат и не внасят вече
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар