Някой да каже ориентировъчна цена за смяната на ремъка и ролката?В "ТиН кар" Люлин ги взех за ремък (21) + ролка (12 = 149лв - отстъпка за форумци(10%)= 134лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на ангренажен ремък и ролка!
Collapse
X
-
Ако е комплекта само с едната ролка цената и ми се вижда височка, а инъче за работата под 50тачка малко хора биха се захванали, но зависи кой сервиз къде се намира и колко работа имат - на по-малките гаражни - може и някой да се навие за по-малко пари да ти го смени (но в София - незнам). Каквати е колата, че само 1 ролка се сменя? ... или ти казаха, че паразитната не е важна и е в добро състояние?
-
130 лв ролка? Нещо много ми се струват. Провери ли на Стамболийски?Иначе труда наистина върви окол 30лв за квартален сервиз, при нас има един, писал съм го в сервизи/магазини,толкова взима. Ролка за типо е 13 лв, що за браво да е 130?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:130 лв ролка? Нещо много ми се струват. Провери ли на Стамболийски?Иначе труда наистина върви окол 30лв за квартален сервиз, при нас има един, писал съм го в сервизи/магазини,толкова взима. Ролка за типо е 13 лв, що за браво да е 130?
Коментар
-
GTipo написа:130 лв ролка? Нещо много ми се струват. Провери ли на Стамболийски?Иначе труда наистина върви окол 30лв за квартален сервиз, при нас има един, писал съм го в сервизи/магазини,толкова взима. Ролка за типо е 13 лв, що за браво да е 130?
Коментар
-
онзи ден сменях на Синята птица ремък, ролка, масло и филтър и въздушен филтър... за труд ми взеха 50 пари... бях говорил за 30 лв. с чорбаджията само за ангренажа и ролката... калфата каза 50 пари за всичко... нищо не казах, ама ме загубиха като клиент...п.п. за Пунтьо от Евро 07 взех една ролка за 8 лв. и нещо и ремък за 20 лв. и нещо... колко да ги търкалям - 30 - 40 хиляди километра? марката им беше... не помня - казаха че са немски уж...търсих ролка Бреда - казаха че са вносители и че нямат и не внасят вечеFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар