Здравейте, имам фиат мареа и проблем с климатроника. Някой може ли да помогне със съвет. Проблема е, че не работи от известно време. Карах я на ремонт-казаха, че е изгоряла платката, но два дена след това той се включи. И от тогава включва и изключва когато иска, но от седмица отказа. Проблема ми е голям, децата замръзват, а за замъгленото стъкло да не говорим. Някой има ли идея какво може да е и какво да очаквам да ми кажат в сервиза.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с климатроник на мареа
Collapse
X
-
Re: проблем с климатроник на мареа
peltekova написа:Здравейте, имам фиат мареа и проблем с климатроника. Някой може ли да помогне със съвет. Проблема е, че не работи от известно време. Карах я на ремонт-казаха, че е изгоряла платката, но два дена след това той се включи. И от тогава включва и изключва когато иска, но от седмица отказа. Проблема ми е голям-децата замръзват, а за замъгленото стъкло да не говорим. някой има ли идея какво може да е и какво да очаквам да ми кажат в сервиза.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Благодаря, че се отзовахте на моя "зов за помощ". Колата е карана в Панагюрище при добър майстор, но с липсващи схеми и добра техника за диагностика за проблема ми. До колкото разбирам обясни, че е проверил връзките , спойките, бушоните и категоричено заяви, че с неговата техника установява изгоряла платка за климатроник.Мои приятели имат предположение, че някоя от "джаджавките" по платката сигурно не работи при по-ниски температури. Възможно ли е това? Факт е, като я понагрее слънцето по продължително време понякога заработва. Та въпроса ми е не съм ли си купила "лятна" кола!?
Коментар
-
Чак сега синовете ме допуснаха до компютъра и отговарям на Rokambol- в нито едно положение на врътката климатроника не работи, и на "max. def" позиция вентилатора не включва. Не показва и температурата на таблото -нещо от което веднага след запалване на колата разбирам, че поредна сутрин ще трием изпотените стъкла /като на старите автобуси "Чавдари" / с кърпа, а при тези поледици сутрин в 7 часа с децата в колата не ме питайте колко е изнервящо и опасно това положение. Искам да бъда разбрана правилно- не че няма да потърся сервиз, но ми се ще да знам предварително какъв може да е проблема, а и в момента в работната седмица нямам и минута свободно време / идва Коледа /. Може би и на друг да се е случвало да има подобни проблеми и се надявам да сподели.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар