Значи молбата ми е следната. Преди 2 вечери докато съм бил на работа и колата беше в центъра и някой калъф ме е ударил отпред вдясно и ми е вкарал бронята навътре. От там рогът е сгънат навътре, бронята крива и единият фар вече свети на самолетите, е не е много силен ударът, но бронята е доста ожулена и леееко пукната. Та въпроса ми е АКО ми дадът някакви пари за щетата, дали да се осланям на сервиза на ДЗИ да ми изправят рога и да ми наместят бронята или да си търся сервиз. Естествено адмирирам и предложения за сервизи където може да ми направят тази процедурка. Ако не друго поне да поизпънат лекичко роговете отпред, а за бронята аз ще се помъча след това.БЛАГОДАРЯ ви много предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каско в ДЗИ. Там ли да ми я правят или да взема парите.
Collapse
X
-
Re: Каско в ДЗИ. Там ли да ми я правят или да взема парите.
Ewing написа:Значи молбата ми е следната. Преди 2 вечери докато съм бил на работа и колата беше в центъра и някой калъф ме е ударил отпред вдясно и ми е вкарал бронята навътре. От там рогът е сгънат навътре, бронята крива и единият фар вече свети на самолетите, е не е много силен ударът, но бронята е доста ожулена и леееко пукната. Та въпроса ми е АКО ми дадът някакви пари за щетата, дали да се осланям на сервиза на ДЗИ да ми изправят рога и да ми наместят бронята или да си търся сервиз. Естествено адмирирам и предложения за сервизи където може да ми направят тази процедурка. Ако не друго поне да поизпънат лекичко роговете отпред, а за бронята аз ще се помъча след това.БЛАГОДАРЯ ви много предварително.Bravo 1.6/16V ... и на газ
-
Аз по моята имах доста щети, все на пракинг, миналата година. Оправял съм я винаги в тяхни доверени сервизи и до момента не съм имал проблем, освен малки забележки, ама аз съм си виновен че подписах приемно-предавателния протокол преди да я огледам. Оглеждай за дребни бъгове - изпотрошени щифтове, одраскана пластмаса на други детайли при монтажа. При техни сервизи съм правил - лепене на броня, изпъване на задна врата, пребоядисване, смяна предно стъкло... Общо взето съм доволен.Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
-
ами сега от там се връщам и ми писаха "вроти оглед" след като си сваля бронята. понеже за първи път се занимавам с такива неща и не знаех че трябва да ходия със свалена броня. и понеже днес вече ще бъде късно в понеделник си свалям бронята и пак отивам на оглед. но както ме посаветва tomazo маи в някой техен сервиз ще я оставя. не са много глеми пораженията и за това се надявам да не виси много време там колата.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
На мен са ми правили колата в сервиз Ито Микс в Дианабад (боядисване и лепене на бронята, че се пукна нещо) и да ви кажа съм доста доволен. Преди това всеки ми каза, че е много зле тоя сервиз защото повечето коли на Бул Инс и ДЗИ се правят там и, че колата ми ще седи 2 месеца, но не се оказаха прави. Колата стана за 3 дена и я направиха екстра. А там наистина има стотици коли и като иде човек да си оставя колата верно си вика, че 2-3 месеца няма да си я вземе. Записването на час става предварително по телефона.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
По добре при твой си майстор ако го знаеш как работи и ти каже че ще ти я оправи бързо.Иначе не се знае колко време ще си я чакаш..Напоследък чувам все някви истории за разни части - чакаме доставка от япония -1 месец- за зарядно и батт за лаптоп - тия луди ли са ?!Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
nasty написа:По добре при твой си майстор ако го знаеш как работи и ти каже че ще ти я оправи бързо.Иначе не се знае колко време ще си я чакаш..Напоследък чувам все някви истории за разни части - чакаме доставка от япония -1 месец- за зарядно и батт за лаптоп - тия луди ли са ?!Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Re: Каско в ДЗИ. Там ли да ми я правят или да взема парите.
Ewing написа:Значи молбата ми е следната. Преди 2 вечери докато съм бил на работа и колата беше в центъра и някой калъф ме е ударил отпред вдясно и ми е вкарал бронята навътре. От там рогът е сгънат навътре, бронята крива и единият фар вече свети на самолетите, е не е много силен ударът, но бронята е доста ожулена и леееко пукната. Та въпроса ми е АКО ми дадът някакви пари за щетата, дали да се осланям на сервиза на ДЗИ да ми изправят рога и да ми наместят бронята или да си търся сервиз. Естествено адмирирам и предложения за сервизи където може да ми направят тази процедурка. Ако не друго поне да поизпънат лекичко роговете отпред, а за бронята аз ще се помъча след това.БЛАГОДАРЯ ви много предварително.
Коментар
-
ОК мерси много за съветът. определено мисля да им я оставя да я правят, но ме е страх да не кажат, че това коеро ще ми дадър няма да покрие целият ремонт и да се наложи да се брукна за неюо което ен сум очаквал. а ако те ще покрият всичко което направи сервизът съм навит. сега само трябва да ги питам в кой сервиз да ида да мине вторият оглед. да не се окаже да обикалям софия без предна броня и нищо чудно Смарфовете...Полицаите де да ме суровакат с ниакоиа 20-толевкаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар