За втори път го забелязах. Първият път бях налял догоре с цел засичане на разход на градско по метода пълно-пълно.Бях навъртял доста над 100 км и изведнаж показва 70 и няколко.Вчера подобна история - на 500 и кусур км, забелязах, че започна да показва 40 и няколко.Някаква идея?ПП Не намерих тема за подобен проблем с търсачката, но ако има, моля дайте линк.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Произволна промяна на данните на дневния километраж
Collapse
X
-
има има такъв проблем. аз бях така и накъде по темите бях писал. оказа се лош контакт на масата за таблото. и от време на време се рестартираше таблото и връщаше километража на последият когато колата била загасена последно. другият проблем е при палене на много студено и тока пада повече от очакваното и пак се рестартира. но там проблема е друг и може би някой друг колега да каже, четки ли да са или регулатор на алтернатора. там съм гола вода.УСПЕХФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Ewing написа:има има такъв проблем. аз бях така и накъде по темите бях писал. оказа се лош контакт на масата за таблото. и от време на време се рестартираше таблото и връщаше километража на последият когато колата била загасена последно. другият проблем е при палене на много студено и тока пада повече от очакваното и пак се рестартира. но там проблема е друг и може би някой друг колега да каже, четки ли да са или регулатор на алтернатора. там съм гола вода.УСПЕХMarea Weekend TD100 ELX '97
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...r=asc&start=24Тук се е оплакал колегата от нулиране на дневния километраж след поставяне на ксенон и малко по-долу pinko е разяснил причината. При мен се случи същото, та въпросът ми е къде да търся масата на таблото, също така и двигател-купе и други такива... Благодаря.Тук също е разискван подобен проблем:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=9336Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар