Здравеите след дълго четене из форума стигнах до решението да си сложа ксенон на Бравото.Сега по същество въпросът ми е знае ли някои колко трябва да е дължината на крушката за монтаж на фар с лупа (моите са от мареа),защото според мен те са стандартизирани но да не забравяме ,че все пак идват от КИТАИ.И дали някои има впечатления от този комплектhttp://www.xenonbg.net/index.php?Pro...9-BF8397DAFA22
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монтаж на Ксенон на фарове с лупи
Collapse
X
-
ogi28b написа:пусни си 1 банер най-отгоре и си рекламирай
Коментар
-
Айде стига с тезни реплики "този не е много добър, аз предлагам по-качествен" Аз пък продавам заводски ксенон 1400лв, твоя по-добър ли ще е?!? Според мен всички тези ксенони (180-220лв) са с едно и също качество. Въпроса е кой на какви цени ще ги вземе и колко ще се наяде. Една крушка Филипс за ксенонов фар на Пасат 2007г струва 184,30лв -> Пожелавам на хората които са си сложили ксенони да нямат проблеми с него. Виждам вече, че се предлагат резервни стартери и крушки на приемливи цени.Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
Еха ма какво ви става 2 теми чета 1 се кара на друг що е написал като него отговор после друг пише нещо и всички с/у него.Дайте го по спокойно...По темата пиши при развитие и качи снимки..най-добре снимай сега как ти свети с лупите и после със ксенона как е.Да видим разликатаLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Мога само да кажа, че ксеноновата крушка е дебела 9.1мм (поне моя комплект), а халогенната Осрам Силвърстар - 8.5мм. При мен се наложи да пиля отвора, за да сложа ксеноновата крушка. Нито на късите влизаше, нито на дълги. Колата е удряна и двата фара бяха различни и никъде не влизаха крушките. При други Брави със същия комплект е нямало проблеми. А иди разбери има ли стандарти изобщо. Все ми се върти из главата, че ксеноновата крушка беше някъде около 45мм дълга, т.е. частта от там където ляга до края и.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
nasty написа:Еха ма какво ви става 2 теми чета 1 се кара на друг що е написал като него отговор после друг пише нещо и всички с/у него.Дайте го по спокойно...По темата пиши при развитие и качи снимки..най-добре снимай сега как ти свети с лупите и после със ксенона как е.Да видим разликатаНа мъж които знае как да чука винаги ще му отворят
Коментар
-
Re: Монтаж на Ксенон на фарове с лупи
PATSO85 написа:Здравеите след дълго четене из форума стигнах до решението да си сложа ксенон на Бравото.Сега по същество въпросът ми е знае ли някои колко трябва да е дължината на крушката за монтаж на фар с лупа (моите са от мареа),защото според мен те са стандартизирани но да не забравяме ,че все пак идват от КИТАИ.И дали някои има впечатления от този комплектhttp://www.xenonbg.net/index.php?Pro...9-BF8397DAFA22
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар