Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ново ECU или??? - продължение, но за газова!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ново ECU или??? - продължение, но за газова!!!

Преди време пуснах тази тема, мислейки, че проблема е в ECU-то http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=19762Мисля обаче, че модераторите трябва да я преместят в газови уредби, за което благодаря.Да си дойдем на думата - след всичко вече споменато, нещата изглеждат по следния начин:След нова диагностика и чистене на грешки колата вървеше доста по-добре и на газ и на бензин, оборотите не винаги бяха стабилни, но поне не се стигаше до гаснене. Почти цяла седмица след диагностиката карах само на бензин, за да видя дали ще прояви пак капризи, но всичко беше наред. След това започнах да си карам и на газ. Така може би две седмици и малко си карах, докато газаджията ми реши, че е намерил проблема и сложи електроника, чиято функция била да подобрява работата и да дава необходимата правилна информация на компютъра при работа на ниски обороти. По негово мнение, тези, които са с Магнет Марели, като при мен, създавали именно тези проблеми. Сложи я - пей сърце, Бравото като ново, върви с лекота, още по-пъргаво на газ, оборотите спят, отдъхнах си и се почувствах като бял човек. Но при мен явно всяко чудо е за три дни Сега отново оборотите падат до 500, аха да загасне (днес предполагам и това ще се случи), в друг момент се форсира до 2000, от два дни паля на 1500-2000 оборта, без значение студен/топъл двигател, а в определени моменти оборотите заспиват на 850, ще кажеш, че това е друга кола. Не знам вече какво става, истината е, че полудях.Не знам дали и съвети да искам, пост-вам това за информация на всички, та като видят зелено Браво, което се форсира като за излитане или спира без видима причина и после не тръгва, да не ме псуват.
    Bravo 1.6/16V ... и на газ
Working...
X