и още нещо, прочетох за специфичната смяна на ремък, обадих се в ауто италия и ми казаха за смяна на ремък работа 120лв ремък 120лв и двете ролки по около 60, и направо ме убиха, такива ли са цените за части на фиат, че се замислям дали да купувам колата...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искаме да и купим Фиат-Браво
Collapse
X
-
На тия приказки не се ловИ!
lulinsquad написа:харесал съм едно Браво 1.6 16V 1997 г., добро е, и е с газова уредба от италия обаче инжекциона е запушен от карането на газ и на бензин работи на 2-3 цилиндъра, скъпо ли е за оправяне това, колко горе долу би излязло и къде?P.S.чувал се че се прави с добавка или с лазер...Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
-
здравей, ремъка съм го сменял веднага след покупката на колата, сменян е през февруари 2003г, в сервиза на Дунев, тогава цената беше следната:ангренажен ремък --29лвролки 2 бр.--------- 136лвсмяна------------------50леобщо---- 215лвне са ми го сменяли със специални инструменти както вече писах, чак сега разбирам от тази тема за този инструмент, колата си работи без проблеми с ремъка вече 30000 км. в момента би трябвало цените да са по ниски на самите части, работата вероятно си е пак толкова, питай и на тел:9786622 (DKV service center)да видиш какво ще ти кажат за смяната ако те интересува.FIAT Stilo 1.4 16V
FIAT Bravo 1.6 16V (преди)
Коментар
-
Забрави за това Браво.От опит знам че 90% от колите внесени от Италия са в много лошо състояние.Особенно за това Браво като му е малко ремонта защо продавача не го отремонтира за негова сметка и тогава да го продава ?.От мен акъл сега поне е фрашкано от коли и имаш пълната възможност да избираш.Аз моето Пунто го взех от автокъща в Плевен на едни италианци.Едно че колата беше хубаво измита отвсякъде и двигател чист може да видиш идеално всичко по него.Второ направиха ми отстъпка 300лв. че го плащам наведнаж.Беше за 4500 и платих 4200.Трето понеже от техния магазин си купих масло филтър ремък и ролка ми вземаха за тия неща 75лв.Наверно са направили някаква отстъпка защото като чета за какви суми пишете просто не ми се вярва.Пък и 120лв за смяна и специални инструменти нещо те будалкат.Пунтото ми е1.2 пълен инжекцион.Виж ако колата е дизел може да е по скъпо защото там да се смени ремък действително е много трудно защото самото място много тясно и трябва много нерви.
Коментар
-
Re: На тия приказки не се ловИ!
Кейн написа:lulinsquad написа:харесал съм едно Браво 1.6 16V 1997 г., добро е, и е с газова уредба от италия обаче инжекциона е запушен от карането на газ и на бензин работи на 2-3 цилиндъра, скъпо ли е за оправяне това, колко горе долу би излязло и къде?P.S.чувал се че се прави с добавка или с лазер...ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
Re: Искаме да и купим Фиат-Браво
borimir написа:Здравейте,аз съм нов член на клуб Фиат.Харесвам тези коли.До сега съм имал -Лада,Рено-19,Мини купър/в чужбина/ но искам да имам Фиат Браво. В момента нямам кола.Може ли някой да ми каже компетентно мнение -ако има такава кола- хубавите и лошите и качества.Къде мога да разбера повече за двигателя и ходовата част.Не съм сноб и цвят,одрасквания и пр. не са от особено значение.Виж музиката трябва да е супер-колекционарам музика-4000 cd колекция но това ще е мое дело ако се сдобия с тази мечтана за мен кола.Казаха ми че двигатела 1,4-12V бил отличен,лесен за поддръжка и пр.Изобщо това била кола за ценители, разчупени пичове и бонвивани от "Белмондов"типБлагодаря. Доктор БоримирКарам Фиат Темпра 1.4 1995г.Всички екстри...
Коментар
-
Fiat Bravo 1.4 12V
borimir,Аз имам Фиат Браво 1.4 12V 1998 г, на 160000 км, от около година и половина - минали сме с него около 10000 км. Много дреболии има за оправяне по тая кола, а в София сервизите вече ти вземат по 100 лв за здравей. Ако ти трябва кола, с която за 3 години да минеш 10-ина хиляди километра, Бравото е за теб, иначе си купи нещо по-сериозно. Аз съм чувал от сервизи и "майстори", че точно 1.4 12V е проблемния двигател на Браво (и 2.0 20V също, но него не съм го пробвал). Хубавите двигатели били 1.6 16V и 1.8 16V. На мойта на 155000 км й се изтри разпределителния вал, сега трябва да хвърля около 400 лв за ремонт.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар