проблема е следния при мен: положението на моторчето е в крайна горна позиция т.е. потенциометърчето за височина на фаровете в купето, в ляво на волана е на "0". регулировката с отвертката на винта и тя не помага за съжаление - чува се как прескача в крайно горно положение, като въртя и тръгва да се повдига фара, но после прескача и се връща в начално положение - обяснявам си го, че резбата е на последната навивка и дотам. та мисълта ми е дали освен моторчето и онази пластмасова врътка има ли някакъв друг начин за регулиране височината на фара или да свалям фара и да видя какво е положението и дали няма нещо нередно, понеже като чета при другите колеги как е и се съмнявам да няма някаква механична повреда
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Височина на къси фарове - винта превърта
Collapse
X
-
ogi28b написа:чети от тук надолу. а темата от която го извадих е важнаFIAT MAREA 1.9 TD100 ELX
Коментар
-
т.е. при теб са здрави резбите, винта не превърта? за съжаление, ще трябва демонтираш целия фар, и едва тогава ще имаш нормален достъп до долните винтове. май се сваля и рефлектора, но не съм сигурен. не съм и свалял, за да ти кажа кое как, но знам че трябва да е много внимателно! успех! а като тръгнеш, я направо си направи и една хубава профилактика
Коментар
-
ogi28b написа:т.е. при теб са здрави резбите, винта не превърта? за съжаление, ще трябва демонтираш целия фар, и едва тогава ще имаш нормален достъп до долните винтове. май се сваля и рефлектора, но не съм сигурен. не съм и свалял, за да ти кажа кое как, но знам че трябва да е много внимателно! успех! а като тръгнеш, я направо си направи и една хубава профилактикаFIAT MAREA 1.9 TD100 ELX
Коментар
-
ogi28b написа:свали го за да си работиш на спокойствие, и ще видиш хубаво кое какво. ако не ти е надрано сребърното огледало по рефлектора, вярвай ми че като направиш всичко което е описано в профилактиката, ще се родиш! Абе то на аватарата ми се вижда за какво иде речFIAT MAREA 1.9 TD100 ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар