Изразява се в следното спирам на един светофар и при превключване на първа да потегля сериозно чукане, вкл. втора също. На задна работи но с доста зловещ звук всякаш някое зъбно колело са му се изяли зъбите! Незнам доколко добре го описан, но не намерих подобно във форума! Ако някой има идея! Сега е на сервиз(до там с теглене на собствен ход само назад ), но там нямаше техници само пазача, та ще видим утре какво е?! А сервиза е D&N Auto(Люлин) някой ако има впечатление да каже! Да не се окаже, че не съм на подходящо място!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със скоростите!
Collapse
X
-
Служебните автомобили ги карам редовно там, точно в люлинския ДиН. Засега нямам оплаквания, за два месеца съм ходил поне десет пъти! Бих си закарал и Фиата там ако му стане нещо. Виж, в "Овча купел" е друго нещо!Там ходих веднъж и ми беше за последно...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Сложиха кутията втора употреба и се оказа, че при нея втора скорост липсва, та сега отначало! А междувремено се оказа, че и съединителя е за смяна(140лв.) та към момента не искам да правя калкулация ама стигнахме сума от порядъка на 1000лв. Май ако я бях продал и добавил 1000лв. щях да съм по-напред!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар