Колеги, днес намерих кратко решение по проблема с вървежа на бензин придърпването и прекъсването...значи първо си купих почистващ спрей тип WD40 и напръсках абсолютно навсякъде къде що видях букса да влиза някъде в това число TPS, стъпков мотор, бобина...пружинката на жилото за газта самото жило там самите връзки където са, и се оказа че имам проблем и с кабела за свеща на втори цилиндър и извадих кабелите почистих ги наместих ги хубаво и ги сложих пак и накрая махнах онова тънкото маркуче от кутията на въздушния филтър където влиза в блока на инжекциона за вакуума...паля тръгвам и немога да повярвам чисто нова кола...така реших за сега моя проблем...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Решение на проблем
Collapse
X
-
Не, то аз не го пръсках със WD, а с един по скъп спрей тука в сливен WD е 6.40 лв., а тоя дето си го купих е 9.80 лв. и е по точно за отстраняване на ръжда и влага и почиства мноо добре много съм доволен, а и не съм пръскал самата бобина, ами има един сноп с кабели в една голяма букса влизат при мен е точно над дистрибуторната капачка тея кабели идват от бобината...не знам какво е хубаво и какво не, но засега си върви колицата като за 10 лева разходи и 15 минути труд съм доволен по-нататък, като се опарича ше сменям износените чаркове.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар