Двете лампи над задния номер не светят.Не успях да ги демонтирам,защото пречи поставката под номера.Някой имал ли е подобен проблем?Едва ли са изгоряли и двете едновременно.Кабелите между капака и купето изглеждат здрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Осветление на заден номер на Браво
Collapse
X
-
Колега пиши дали си успял да ги демонтираш. Аз съм с тоя проблем след ремонт на задна броня. Кофтито е че подписах приемно-предавателния протокол преди да видя че подсветките не светят...Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
-
Аз имах точно същия проблем и той се решава по два начина.1. Отивиш в КАТ да ти свалят черната табела в която влиза номера с около 4см надолу.(Ще се покажат два много грозни правоъгълника )Така ще могат да се извадят щипките.Иначе трябва да ги усукваш за да ги извадиш и в 95% от случаите пластмасата се чупи.2.Другия начин е незаконен и малко играчка но пък не си губиш деня в КАТ.Нита който ти държи номера за бронята се реже.Остава главата на нита и част от тялото които се лепят за номера с лепило за метал. Така тъй наречения болт стои за пред куките но всъщност задния номер може да се маха като предния.Махаш номера черната табела се държи на 2 или 4 малки видии ,сваляш и нея и след това се вадят крушките.Това са решенията които са изпитани и действат безотказно.Ти решаваш кой от вариантите порече ти харесва.Успех.
Коментар
-
Дупките ги видях преди да монтират номера.Че няма да ходя в КАТ ми е ясно.Ще пусна една бургия на нита,за да го махна и после ще го лепна с нещо.Или ще му сложа друг нит,на който най-културно ще пилна главата,за да изглежда *оригиналдъ* Ще пиша за резултата.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Както ти казаха колегите, лягаш под колата и бъркаш под бронята. Като напипаш къде се намират фасунките, леко завърташ и дърпаш на горе и излиза фасунката с крушката. Става за 1 минута. Монтирането също е лесно. Леко натискане и завъртане. А крушката е 5 W 12 V. Аз сменях едната миналата седмица и както и при вас рег. номер пречи.Space Star 1.9 DID
Коментар
-
На Бравото съм ходил в сервиз на ФИАТ да питам: Не може ли да се измисли нещо понеже познавам майстора. Излиза, че не знаят 2 крушки да сменят а ?Ако ставаше отвътре щяха да вдигнат колата с подемника, а нямаше да правим гимнастика. И не ми казвай, че майстора нищо не разбира защото, ако някой има някакъв сложен проблем само там се ходи.
Коментар
-
lubobg написа:На Бравото съм ходил в сервиз на ФИАТ да питам: Не може ли да се измисли нещо понеже познавам майстора. Излиза, че не знаят 2 крушки да сменят а ?Ако ставаше отвътре щяха да вдигнат колата с подемника, а нямаше да правим гимнастика. И не ми казвай, че майстора нищо не разбира защото, ако някой има някакъв сложен проблем само там се ходи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар