Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Фиатчето

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с Фиатчето

Здравейте колеги, за първи път пиша и ще съм благодарен, ако ми помогнете.Значи, проблема е следният вчера си карам колата нормално спирам на паркинга и ето проблем запалвам я и форсирам веднъж и колагата гасне веднага паля пак, но пусна ли педала на газта и край пак гасне оборотите падат долу и колата гасне, иначе други проблеми няма на какво може да се дължи ??? при покой, ако не поддържам газта колата гасне Моля за помощДобре дошъл!Кажи какво е Фиатчето!?Погледни като начало правилата на форума и ги спазвай. Коригирай заглавието на темата според тях.Модерирано.Модераторски екип fiat-bg.org

Фиата е Браво 1,2 16 в

Коментар

Причината най-вероятно е в двигателчето за празен ход.
      Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

Понеже не съм много на ясно къде се намира горе долу и ново ли трябва да си взема ?

Коментар

Възможно е куплунга му да е замърсен и това да създава проблемите. Просто като начало едно почистване на конектора и напръскване с контактен спрей. Иначе цената не е ниска. Незная как е при 1.2 но на Uno e 125лв. Предполагам при теб - по-скъпо...

Коментар

Благодаря, ще проверя и ще пиша.

Коментар

Само още един въпрос къде точно се намира ако можете да ми помогнете ??

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0

Коментар

Благодаря много изчерпателно

Коментар

И още: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...F2%EE%F0%F7%E5

Коментар

Може и от ламбда сондата да гасне, така че не бързай с моторчето. По-добре иди на сервиз да проверят и двете.
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Проблема е, че гасне като махна крак от педала на газта, но тази сутрин се задържа аха да изгастне, но удържа. Но като я покарам и като я форсирам и гасне.

Коментар

фактически на място не на скорост гасне пусна ли газта, край.

Коментар

Има още нещо това се получи след, като ми светна резерва на бензина може и това да има някакво значение не знам, но все пак да го вметна.

Коментар

Иди на някое равно място.С малка скорост на втора и няма да даваш въобще газ.Ако мотора не работи равномерно почти сигурно е кабели или свещи.Много хора от форума сменяха кабели и се оказа че" новите" кабели пак са за смяна.Много неща може да са, но ти почни от най-дребните, другото е за сервиз.

Коментар

Working...
                              X